ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα δεδομένα για την καταχώριση της υπόθεσης «Ορέστης»

Φαίνεται να παίρνει παράταση

Το ένατο διάταγμα κράτησης του 35χρονου καθ' ομολογίαν κατά συρροήν δολοφόνου φαίνεται πως θα αιτηθούν οι ανακριτές της υπόθεσης το ερχόμενο Σάββατο.

Το διάταγμα κράτησης του Νίκου Μεταξά λήγει το Σάββατο 22/6. Σύμφωνα με πληροφορίες, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το ΤΑΕ Λευκωσίας θα ζητήσει από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για ακόμη μια φορά την ανανέωση της κράτησής του, αφού θέλουν να τεκμηριώσουν την υπόθεση όσο το δυνατόν περισσότερο, ενώ υπολείπεται και ανακριτικό έργο και έτσι η καταχώριση της υπόθεσης παίρνει παράταση. 

Εν τω μεταξύ, οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για τον εντοπισμό της κοπέλας που ο 35χρονος συνομιλούσε μέσω διαδικτύου. Το προφίλ της εντοπίστηκε από την Αστυνομία και φαίνεται να είναι ενεργό προς άλλα προφίλ στο facebook.

Υπενθυμίζεται ότι δύο γυναίκες, με τις οποίες επίσης είχε συνομιλία σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο ίλαρχος, εντοπίστηκαν. 

Η απόφαση της Κυβέρνησης

Τα παιδιά τους, τα οποία ορφάνεψαν, μετά τον φόνο τους, αφήνουν πίσω δύο από τα θύματα του καθ' ομολογίαν κατά συρροήν δολοφόνου, Νίκου Μεταξά. Η Κυπριακή Δημοκρατία εμφανίζεται έτοιμη να στηρίξει οικονομικά τα παιδιά των δολοφονηθεισών γυναικών, εξαγγέλλοντας τα ποσά που θα διατεθούν για το καθένα από αυτά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση, «το Υπουργικό Συμβούλιο έχει αποφασίσει ως δείγμα ελάχιστης, αλλά έμπρακτης υποστήριξης της Πολιτείας, μετά από τα εγκλήματα που συντάραξαν τον τόπο, την οικονομική υποστήριξη των παιδιών των δολοφονηθεισών γυναικών με το ποσό των 17.000 ευρώ προς το παρόν για το κάθε εξαρτώμενο παιδί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X