ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Η εξαφάνιση, το αίμα στο εξοχικό και η μυστήρια σχέση

Εξονυχιστικές έρευνες - Υπό κράτηση 32χρονος

24news team

Σενάριο διπλού φονικού φαίνεται να εξετάζουν οι Αρχές και συγκεκριμένα το ΤΑΕ Λάρνακας.

Για διακοπές στην Κύπρο - Πότε χάθηκαν τα ίχνη τους

Την καταγγελία εξαφάνισης των δύο γυναικών, από τη Ρωσία ηλικίας 43 και 33 χρονών, φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να την έκανε στις 19 Νοεμβρίου φιλικό πρόσωπο της μιας εκ των δύο, ο οποίος μάλιστα ανέφερε ότι έχασε κάθε επικοινωνία μαζί της από τις 17 του ίδιου μήνα.

Να σημειωθεί ότι οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο γυναίκες ήταν στο νησί για διακοπές.

Το αίμα στο εξοχικό

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το 24news, στην Αστυνομία είχε φτάσει πληροφορία ότι οι δύο γυναίκες είχαν συναντηθεί με 32χρονο Σύρο. Αυτός φέρεται να τις είχε μεταφέρει σε εξοχική κατοικία, της οποίας τα κλειδιά κατείχε διότι πραγματοποιεί εργασίες στον χώρο, στην ορεινή Λεμεσό στις 16 Νοεμβρίου.

Ο 32χρονος συνελήφθη από τις Αρχές και ανακρινόμενος παραδέχθηκε την συνάντησή του με τις δύο γυναίκες στο εξοχικό, ωστόσο, ισχυρίζεται ότι τις μετέφερε πίσω στον τόπο διαμονής τους.

Η Αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στο εν λόγω εξοχικό, όπου εντοπίστηκαν αίματα σε κάποια σημεία. Από τον χώρο λήφθηκαν δείγματα τα οποία έπειτα από εξειδικευμένες εξετάσεις ταυτοποιήθηκαν με μία εκ των δύο γυναικών.

Μυστήριο η σχέση των γυναικών με τον 32χρονο

Η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του 32χρονου Σύρου, την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου. Ο συλληφθείς την ίδια μέρα οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την επταήμερη προσωποκράτησή του.

Ανακριτές βρίσκονται στο σημείο διεξάγοντας εξονυχιστικές έρευνες στην ευρύτερη περιοχή. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχουν συλλέξει στοιχεία και τεκμήρια τα οποία θα στείλουν για εξειδικευμένες εξετάσεις ενώ στις έρευνες συμβάλλουν και drones.

Μυστήριο, ωστόσο, παραμένει η σχέση των δύο γυναικών με τον 32χρονο Σύρο αφού μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια μαρτυρία ή πληροφορία για την γνωριμία τους.

Η έκκληση της Αστυνομίας

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, έκανε έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για την υπόθεση, να επικοινωνήσει με την Αστυνομία «είτε επώνυμα, είτε και ανώνυμα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X