ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σενάριο διπλής δολοφονίας: «Σφίγγα» ο 32χρονος

Συνεχίζεται το θρίλερ

24news team

Συνεχίζεται το θρίλερ με τις δύο γυναίκες, για τις οποίες πιστεύεται πώς πίσω από την εξαφάνισή τους κρύβεται ένα στυγερό έγκλημα.

Οι ανακριτές συλλέγουν κάθε τεκμήριο το οποίο μπορεί να φανεί χρήσιμο στην υπόθεση με σκοπό να φθάσουν στην άκρη του νήματος.

Ο 32χρονος βασικός ύποπτος, δεν αλλάζει στάση μέχρι στιγμής και επιμένει στους αρχικούς του ισχυρισμούς, δηλαδή πώς συναντήθηκε με τις δύο γυναίκες στο εξοχικό που βρίσκεται μεταξύ Αμιάντου και Κάρδαμα, ωστόσο, τις μετέφερε πίσω στον τόπο διαμονής τους.


Ενώπιον Κακουργιοδικείου ο γιατρός με τα «μαϊμού» safepass


Πληροφορίες αναφέρουν πώς ο 32χρονος χρησιμοποίησε την πιστωτική κάρτα της μίας εκ τω δύο γυναικών, με τους ανακριτές να εξετάζουν κάθε λεπτομέρεια και τεκμήριο που έχουν ενώπιόν τους.

Οι Αρχές με βάση τα στοιχεία και τα τεκμήρια που περισυνέλλεξαν βλέπουν πίσω από την εξαφάνιση των δύο γυναικών, Alraeesi Khaiat 43 ετών και την Mariia Gazibagandova 33 ετών, φρικτή διπλή δολοφονία.

Σημειώνεται πως χθες έγιναν εκτεταμένες έρευνες στην εξοχική κατοικία ενώ για την υπόθεση καταζητείται και δεύτερο πρόσωπο, ηλικίας 23 ετών.

Για διακοπές στην Κύπρο - Πότε χάθηκαν τα ίχνη τους

Την καταγγελία εξαφάνισης των δύο γυναικών, από τη Ρωσία ηλικίας 43 και 33 χρονών, φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να την έκανε στις 19 Νοεμβρίου φιλικό πρόσωπο της μιας εκ των δύο, ο οποίος μάλιστα ανέφερε ότι έχασε κάθε επικοινωνία μαζί της από τις 17 του ίδιου μήνα.


Κύπρος: Η εξαφάνιση, το αίμα στο εξοχικό και η μυστήρια σχέση


Να σημειωθεί ότι οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο γυναίκες ήταν στο νησί για διακοπές.

Το αίμα στο εξοχικό

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το 24news, στην Αστυνομία είχε φτάσει πληροφορία ότι οι δύο γυναίκες είχαν συναντηθεί με 32χρονο Σύρο. Αυτός φέρεται να τις είχε μεταφέρει σε εξοχική κατοικία, της οποίας τα κλειδιά κατείχε διότι πραγματοποιεί εργασίες στον χώρο, στην ορεινή Λεμεσό στις 16 Νοεμβρίου.

Η Αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στο εν λόγω εξοχικό, όπου εντοπίστηκαν αίματα σε κάποια σημεία. Από τον χώρο λήφθηκαν δείγματα τα οποία έπειτα από εξειδικευμένες εξετάσεις ταυτοποιήθηκαν με μία εκ των δύο γυναικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X