ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σεισμός τα ξημερώματα ταρακούνησε τη Λεμεσό (pics)

Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας

Σεισμικές δονήσεις σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης (18/12) σε Λεμεσό και Λευκωσία. 

Με ανακοίνωση του το Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης αναφέρετε στις δύο σεισμικές δονήσεις οι οποίες έγιναν αισθητές στην ευρύτερη περιοχή της Λεμεσού.


Καταζητείτο εδώ και ένα χρόνο για 11 κιλά κάνναβης


Η ανακοίνωση

Το Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 01:53 καταγράφηκε από το σεισμολογικό δίκτυο του Τμήματος ελαφρά σεισμική δόνηση μεγέθους M=3,1 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ.

Ο σεισμός είχε επίκεντρο 3 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της πόλης της Λεμεσού, με εστιακό βάθος 2 χιλιόμετρα. Ο σεισμός έγινε αισθητός στην ευρύτερη περιοχή της Λεμεσού.

Το φαινόμενο παρακολουθείται από το Σεισμολογικό Κέντρο του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης και η σχετική πληροφόρηση (σεισμικοί παράμετροι, διαδραστικοί χάρτες κ.ά.) δημοσιεύεται στις ιστοσελίδες του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης http://www.moa.gov.cy/gsd και http://81.4.135.34:8080, και στον λογαριασμό Twitter του Τμήματος @CY_earthquakes

 

Σεισμός και κοντά στη Λευκωσία

Επίσης σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το EMSC (Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο) σεισμός μεγέθους 3,8 ρίχτερ , με εστιακό βάθος 10 χλμ, σημειώθηκε 30 χλμ βορειοδυτικά της Λευκωσίας. 

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για οποιεσδήποτε ζημιές.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X