ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε κρίσιμη κατάσταση 8 ασθενείς μετά από εγχείριση καταρράκτη

Yποβλήθηκαν στην επέμβαση σε ιδιωτικό νοσoκομείο στη Λευκωσία

Οκτώ ασθενείς, οι οποίοι υποβλήθηκαν σε εγχείρηση καταρράκτη σε ιδιωτικό νοσoκομείο στη Λευκωσία και έτυχαν περίθαλψης και σε δεύτερη ιδιωτική κλινική στην Λεμεσό, παρουσίασαν σοβαρές επιπλοκές λόγω προσβολής από πολυανθεκτικό στέλεχος ψευδομονάδας και εισήχθησαν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ του ΟΚΥπΥ, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας.

Η Διεύθυνση και η Οφθαλμολογική Κλινική του Μακάρειου Νοσοκομείου κινητοποιήθηκε άμεσα με τρεις χειρουργούς οφθαλμίατρους και βρίσκεται σε εξέλιξη εξειδικευμένη διαδικασία, σημειώνεται. Οπως αναφέρει ο ΟΚΥπΥ, η κατάσταση της υγείας των οκτώ ασθενών είναι κρίσιμη και η ιατρική ομάδα της οφθαλμολογικής κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου, προβαίνει σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες για αντιμετώπιση της κατάστασης των ασθενών και καταβάλλονται όλες οι ενδεδειγμένες ενέργειες προς αποφυγή βλάβης στην όραση τους.

Στο περιστατικό αναφέρεται με ανάρτησή του στο τουίτερ ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου. «Αμεση κινητοποίηση του Μακάρειου Νοσοκομείου για την περίθαλψη των οκτώ ασθενών, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για την αποκατάσταση της υγείας τους. Ευχόμαστε όλα να εξελιχθούν θετικά», αναφέρει.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X