ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε οικοδομές και χωράφια ψάχνουν τον 77χρονο (Pics)

Σε πλήρη κινητοποίηση η Πολιτική Άμυνα Λάρνακας για τον εντοπισμό του

Σε κάθε σημείο το οποίο θα μπορούσε να αποτελέσει καταφύγιο για τον 77χρονο Ανδρέα Αγαθαγγέλου, ο οποίος εξαφανίστηκε από την οικία του το πρωί της Πέμπτης 04/07, τον αναζητούν τα μέλη της Πολιτικής Άμυνας Λάρνακας. Στις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στην σελίδα τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνονται οι προσπάθειες που καταβάλλονται εκ μέρους τους, την ώρα που οι ίδιοι ζητούν την βοήθεια των πολιτών.

Στην ανακοίνωση της Πολιτικής Άμυνας Λάρνακας αναφέρονται τα εξής:

«Μετά από κλήση της Αστυνομίας για συνδρομή στο έργο έρευνας για εντοπισμό ασθενούς ηλικιωμένου συμπολίτη μας, που απουσιάζει τις τελευταίες μέρες από το σπίτι του, η Περιφερειακή Διεύθυνση Πολιτικής Άμυνας Λάρνακας, ανταποκρίθηκε από χθες το πρωί μέχρι το βράδυ, συνεχίζοντας και πάλι σήμερα το πρωί μέχρι το μεσημέρι με δεκάδες μέλη μας.

Κάτω από τις οδηγίες και συντονισμό της Αστυνομίας, τα μέλη μας σάρωσαν μεγάλες περιοχές, μοίρασαν φυλλάδια με φωτογραφίες και σχετικες πληροφορίες, μίλησαν με δεκάδες πολίτες ψάχνοντας για πληροφορίες και εμπλέκοντας τους, περπάτησαν και ερεύνησαν πιθανούς χώρους που θα μπορούσε να είχε πάει ή καταφύγει ο συμπολίτης μας και χρησιμοποίησαν μέσα κοινωνικής δικτύωσης για ενημέρωση των πολιτών.
Δυστυχώς, μέχρι την ώρα ανάρτησης του παρόντος, ο συμπολίτης μας δεν έχει εντοπιστεί ακόμη.
Παρακαλείται οποιοσδήποτε πολίτης εντοπίσει οτιδήποτε σχετικό, όπως επικοινωνήσει άμεσα με την Αστυνομία.

«Εξακολουθεί να αγνοείται ο 77χρονος, Ανδρέας Αγαθαγγέλου, ο οποίος εξαφανίστηκε από προχθες το πρωί από την οικία του, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων στη Λάρνακα. Οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του 77χρονου συνεχίζονται.

Τελευταία φορά θεάθηκε στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων.

Ο 77χρονος περιγράφεται ως μέτριας σωματικής διάπλασης, με γκρίζα κοντά μαλλιά, γκρίζο μούσι και κατά την αναχώρηση του φορούσε γκρίζα φανέλα με καφέ ρίγες και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24804060-66, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 112 ή 199, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.»

*Φωτογραφίες από Πολιτική Άμυνα Λάρνακας

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση