ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε ανοιχτή γραμμή Κύπρος – Ελλάδα για τους τρομοκράτες

Το 2021 στην Κύπρο είχαν φορέσει χειροπέδες έξι πρόσωπα και διερευνάται εάν είχαν οποιαδήποτε διασύνδεση με τους δύο Πακιστανούς

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Κυπριακές Αρχές, μετά τις δύο συλλήψεις Πακιστανών, μελών τρομοκρατικού δικτύου, για σχεδιαζόμενες επιθέσεις στην Ελλάδα, και δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για σύνδεσή τους με την Κύπρο, ως πιθανό στόχο τρομοκρατών.

Όπως δήλωσε στην «Καθημερινή» η λειτουργός Επικοινωνίας του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, λοχίας Ελένη Κωνσταντίνου, η Αστυνομία ζήτησε χθες ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ. για τους δύο συλληφθέντες και από την αξιολόγηση των στοιχείων που έχει στα χέρια της, δε φαίνεται να εντοπίστηκε οτιδήποτε που να δείχνει ότι οι δύο άντρες είχαν στόχο την Κύπρο. Ωστόσο, η υπόθεση, όπως τόνισε, παρακολουθείται στενά και αναμένεται να συνεχιστεί η ενημέρωση για οποιαδήποτε στοιχεία προκύπτουν από την ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο πρόληψης.

Θορύβησαν οι 6 συλλήψεις του 2021

Οι συλλήψεις των τρομοκρατών στην Ελλάδα θορύβησαν αμέσως την Αστυνομία της Κύπρου, καθώς το 2021 στην Κύπρο είχαν φορέσει χειροπέδες έξι πρόσωπα, τέσσερις Πακιστανοί, ένας Λιβάνιος και ένας Αζέρος, για σχεδιαζόμενες τρομοκρατικές ενέργειες, συλλήψεις, που, σύμφωνα με την κα Κωνσταντίνου, συνεχίζεται να διερευνάται εάν είχαν οποιαδήποτε διασύνδεση με τους δύο Πακιστανούς.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X