ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Restart με νέα δρομολόγια για την Ryanair

Πέντε νέους προορισμούς εντάσσει στο πρόγραμμα της από Ιούνιο και Ιούλιο η εταιρεία

Την επανέναρξη των πτήσεων από τον Απρίλη για την καλοκαιρινή περίοδο ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία Ryanair. Σε διάσκεψη Τύπου όπου παρουσιάστηκε το πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας για το καλοκαίρι, αναφέρθηκε ότι η εταιρεία αυξάνει τα δρομολόγια της σε 34, και 106 πτήσεις την εβδομάδα, προσθέτοντας πέντε νέους προορισμούς. Από τον Ιούνη λοιπόν η εταιρεία θα ξεκινήσει πτήσεις δύο φορές την εβδομάδα στο Τρεβίζο της Βόρειας Ιταλίας και από τον Ιούλη προσθέτει στο πρόγραμμα της το Μπαλί, την Μπολόνια, την Ρόδο και την Κέρκυρα με συχνότητα δύο φορές την εβδομάδα. Η εταιρεία προσφέρει επίσης πτήσεις από την Πάφο σε Θεσσαλονίκη, Μύκονο και Χανιά. Η εταιρεία συνδέει το αεροδρόμιο Πάφου συνολικά με 32 προορισμούς, ενώ εκεί είναι η βάση και για τρία αεροσκάφη της εταιρείας κάτι που συνεπάγεται με 90 άμεσες θέσεις εργασίας για την περιοχή.

Από το σύνολο των 34 προορισμών, οι άλλοι δύο αφορούν το αεροδρόμιο Λάρνακας. Πρόκειται για πτήσεις δύο φορές την εβδομάδα σε Βρυξέλλες και Βιέννη από τον Ιούλιο.

«Η εταιρεία είναι μακροχρόνιος συνεργάτης της Κύπρου και μέχρι σήμερα είδαμε ένα αριθμό νέων δρομολογίων από πολύ σημαντικές αγορές. Είναι πολύ ικανοποιητικό ότι αυτή η προσπάθεια συνεχίζει αυτό το καλοκαίρι» σημείωσε η Ανώτερη Διευθύντρια Αεροπορικής Ανάπτυξης της Hermes, Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας, Μαρία Κουρούπη.

Η παρουσίαση του προγράμματος της εταιρείας έγινε στο πλαίσιο διαδικτυακής συνέντευξης Τύπου από την Διευθύντρια Ψηφιακών & Μάρκετινγκ της Ryanair, Ντάρα Μπράντι και με τη συμμετοχή του Υφυπουργού Τουρισμού, Σάββα Περδίου, του Υπουργού Μεταφορών Γιάννη Καρούσου και της Ανώτερου Διευθύντριας Αεροπορικής Ανάπτυξης της Hermes, Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας, Μαρίας Κουρούπη

Πηγή: Η Καθημερινή / Της Μαρίας Ηρακλέους

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση