ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ήρθε το πρώτο «χαστούκι» - Απέλυσαν μία εκ των τριών

«Ξεσκονίζουν» τα κλειστά κυκλώματα οι Αρχές

Βαρύ φαίνεται να είναι το «πρόστιμο» για μία εκ των γυναικών η οποία πρωταγωνίστησε στο ρατσιστικό περιστατικό που έλαβε χώρα σε πάρκινγκ στη Λάρνακα. Μετά τον ντόρο από την δημοσιοποίηση του ντροπιαστικού βίντεο ήρθε η απόλυση από το φροντιστήριο στο οποίο εργαζόταν.

Λακωνικός και παράλληλα καυστικός ήταν στις δηλώσεις του στο 24news ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιωτικών Φροντιστηρίων, Απόστολος Ψαράς.

Όπως μας ανέφερε, «Η συγκεκριμένη δεν εκπροσωπεί και παράλληλα προσβάλλει όσους εργάζονται στα ιδιωτικά φροντιστήρια».

«Αν την εργοδοτούσα στο δικό μου φροντιστήριο, θα την απέλυα και εγώ, διότι εκτός του ότι προσβάλλει τους εκπαιδευτικούς και εμένα τον ίδιο, δεν θα ήθελα η συγκεκριμένη με τέτοια συμπεριφορά και άποψη να εργάζεται στο δικό μου φροντιστήριο».


Κύπρος: Οι αυστηρές ποινές και τα στοιχεία για ρατσιστική συμπεριφορά


Τέλος ο κύριος Ψαράς σημειώνει πως «Ο εκπαιδευτικός, εκτός από το να έχει καλή γνώση του αντικειμένου που καλείται να διδάξει, πρέπει να έχει και παιδεία, η συγκεκριμένη δεν ξέρω τι παιδεία έχει».

Στα χέρια των ανακριτών βίντεο από κλειστά κυκλώματα 

Η Αστυνομία παρέλαβε και υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που υπάρχει στο χώρο στάθμευσης που βρίσκεται στο κέντρο της Λάρνακας καθώς και άλλων κτιρίων που βρίσκονται στην περιοχή, προκειμένου να λάβει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται για εξιχνίαση της υπόθεσης.


Μετά τον ντόρο η απάντηση - Τι λέει μια εκ των γυναικών


Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας έλαβαν επίσης καταθέσεις από μάρτυρες που φαίνονται στο βίντεο με το περιστατικό που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, από τον ιδιοκτήτη και τον χρήστη του αυτοκινήτου που χτυπήθηκε από το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι τρεις Ελληνοκύπριες.

Με την ολοκλήρωση των εξετάσεων και ερευνών της υπόθεσης, ο φάκελος αναμένεται να αποσταλεί στον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας για οδηγίες.

Σημειώνεται ότι μεταξύ των αδικημάτων που ενέχονται στην υπόθεση αφορούν καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας, επίθεση, δημόσια εξύβριση, απειλές και ανησυχία.

Το ντροπιαστικό επεισόδιο στο πάρκινγκ

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, όπως παρουσιάζονται στο σχετικό βίντεο, τρεις Ελληνοκύπριες φεύγοντας από χώρο στάθμευσης στη Λάρνακα με αυτοκίνητό τους, χτύπησαν άλλο όχημα που ήταν σταθμευμένο και συνέχισαν την πορεία τους.

Ωστόσο, αλλοδαπή που αντιλήφθηκε το επεισόδιο έτρεξε πίσω από το αυτοκίνητο και τους φώναζε να σταματήσουν, ενώ άρχισε να βγάζει φωτογραφίες και βίντεο του αυτοκινήτου.

Τότε οι τρεις γυναίκες με δύο ανήλικα παιδιά, παρουσιάζονται να κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και να άρχισαν να βρίζουν την αλλοδαπή με χυδαίες εκφράσεις, ενώ μία από αυτές την έφτυσε στο πρόσωπο.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X