ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ρατσιστική επίθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας

Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας

Υπόθεση που σχετίζεται με ρατσιστική συμπεριφορά, διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεων Εγκλημάτων Λάρνακας.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Χρήστος Ανδρέου, «από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην αντίληψη μας το συγκεκριμένο βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, που αφορά περιστατικό στη Λάρνακα, δόθηκαν οδηγίες από τον Αρχηγό της Δύναμης για να διερευνηθεί η υπόθεση».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Ανδρέου είπε ότι «δεν υπήρξε καμία καταγγελία στην Αστυνομία, αλλά η Αστυνομία με δική της πρωτοβουλία άρχισε τη διερεύνηση του περιστατικού».

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης όπως παρουσιάζονται στο σχετικό βίντεο, τρεις Ελληνοκύπριες φεύγοντας από χώρο στάθμευσης στη Λάρνακα με αυτοκίνητο τους, χτύπησαν άλλο όχημα που ήταν σταθμευμένο και συνέχισαν την πορεία τους με στόχο να διαφύγουν.

Ωστόσο, αλλοδαπή που αντιλήφθηκε το επεισόδιο έβγαλε φωτογραφίες και βίντεο και προσπάθησε να σταματήσει το όχημα που προκάλεσε τη ζημιά.

Τότε οι τρεις γυναίκες μαζί με ένα παιδί, παρουσιάζονται να κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και να άρχισαν να βρίζουν την αλλοδαπή με χυδαίες εκφράσεις.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X