ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χειροπέδες σε 39χρονο για τη φωτιά σε Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης

Ανακοινώσεις

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 39 ετών, προχώρησε το βράδυ που πέρασε η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης πρόκλησης πυρκαγιάς και καταστροφής του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, που βρισκόταν στην Πλατεία Κέννεντυ, στον Δήμο Πάφου. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 3.15 τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, 03 Ιανουαρίου, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, το οποίο βρισκόταν στην Πλατεία Κέννεντυ, στην Πάφο. Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο καταστράφηκε ολοσχερώς από την πυρκαγιά, την οποία κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Από τις εξετάσεις που έγιναν από το ΤΑΕ Πάφου προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 39χρονου υπόπτου, σε σχέση με την πυρκαγιά και καταστροφή του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου αυτός συνελήφθη από μέλη του ΟΠΕ Πάφου, που τον εντόπισαν λίγο πριν τα μεσάνυκτα της Παρασκευής, σε περιοχή της επαρχίας Πάφου. Αυτός τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση