ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πυρπόλησαν το όχημα της μητέρας του Μενέλαου Αντωνίου

Το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές

24news team

Σε κινητοποίηση τέθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (18/09) η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από φωτιά που ξέσπασε σε όχημα στη Λακατάμια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για το όχημα της μητέρας του διαιτητή Μενέλαου Αντωνίου. Η Πυροσβεστική δέχθηκε την κλήση στις 02:32 και έσπευσε στο σημείο για κατάσβεση της φωτιάς, ενώ το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο σε ανοιχτό χώρο πάρκινγκ σε πολυκατοικία στη Λακατάμια.

Έπειτα, οι έρευνες της Αστυνομίας έδειξαν πως η φωτιά τέθηκε κακόβουλά και πλέον, το μικροσκόπιο των Αρχών στρέφεται προς το χώρο του ποδοσφαίρου, ελέω και της επαγγελματικής δραστηριότητας του διαιτητή.

Μάλιστα, το βράδυ της Κυριακής (17/09), ο Μενέλαος Αντωνίου διαιτήτευσε τον αγώνα Άρης Λεμεσού - Πάφος που έληξε ισόπαλος 1 - 1.

Πάντως, πρόκειται για τη δεύτερη εμπρηστική επίθεση που σημειώνεται μέσα σε λίγο καιρό σε όχημα που συνδέεται διαιτητής του κυπριακού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, καθώς στις αρχές του μήνα (01/09) είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στο όχημα του Κυριάκου Αθανασίου με αποτέλεσμα κι αυτό να υποστεί εκτεταμένες ζημιές.

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση