ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πυρπόλησαν το όχημα αστυνομικού - Πού εστιάζονται οι έρευνες

Ανοικτό είναι το κίνητρο της εγκληματικής ενέργειας να αφορούσε άλλο μέλος της οικογένειας και όχι τον ίδιο τον αστυνομικό

ΚΥΠΕ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει η Αστυνομία Πάφου τις εξετάσεις για τον εμπρησμό οχήματος που ανήκει σε αξιωματικό της Αστυνομίας Πάφου και το οποίο χρησιμοποιείται από τον ίδιο και άλλα μέλη της οικογένειας του, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου ανέφερε πως «οι εξετάσεις συνεχίζονται προς διάφορες κατευθύνσεις», προσθέτοντας πως «το όχημα χρησιμοποιείτο και από άλλα μέλη της οικογένειας, οπότε ανοικτό είναι το κίνητρο της εγκληματικής ενέργειας να αφορούσε άλλο μέλος της οικογένειας και όχι τον ίδιο τον αστυνομικό».

Οι εξετάσεις, συνέχισε ο κ. Νικολάου, εστιάζονται στα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, σε πρατήρια καυσίμων, καθώς και στην γύρω περιοχή της κατοικίας του παραπονούμενου με σκοπό την εξασφάλιση μαρτυρίας.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 21:45 της Κυριακής και προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο όχημα, το οποίο ήταν σταθμευμένο στον χώρο στάθμευσης της οικίας του ιδιοκτήτη του.

Η φωτιά κατασβήσθηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία προτού επεκταθεί και σε άλλα οχήματα που ήταν σταθμευμένα κοντά στο όχημα που καταστράφηκε από τη φωτιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση