ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πυροβόλησαν δύο υπαλλήλους καμερών τροχαίας

Εξετάζεται το ενδεχόμενο απόπειρας φόνου

Ανακοινώσεις

Απόπειρα φόνου εναντίον δύο υπαλλήλων της Μονάδας Φωτοεπισήμανσης διαπράχθηκε γύρω στις 11.35 το βράδυ χθες, όταν αυτοί βρίσκονταν εν ώρα υπηρεσίας.

Συγκεκριμένα, ενώ τα πιο πάνω πρόσωπα ηλικίας 44 και 32 ετών βρίσκονταν εντός του σταθμευμένου τους οχήματος, σε υπηρεσία για έλεγχο τροχαίων παραβάσεων μέσω του συστήματος Φωτοεπισήμανσης στον αυτοκινητόδρομο Κοκκινοτριμιθιάς – Λευκωσίας, άκουσαν δύο δυνατούς κρότους ενώ ταυτόχρονα θρυμματίστηκε το παράθυρο της πόρτας του συνοδηγού του εν λόγω οχήματος.

Ο 44χρονος εκκίνησε αμέσως το όχημα και κατευθύνθηκε προς το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας αφού τόσο αυτός όσο και ο 32χρονος συνοδηγός έφεραν τραύματα στο πίσω μέρος της κεφαλής τους.

Οι δύο άντρες εξετάστηκαν από τον επι καθήκοντι ιατρό και διαπιστώθηκε ότι και οι δύο έφεραν εκδορές στο κεφάλι. Τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήραν εξιτήριο.

Σύμφωνα με τις προκαταρτικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν στο αυτοκίνητο, εκ πρώτης όψεως φαίνεται να φέρει σημάδια από κυνηγετικό όπλο.

Η σκηνή αποκλείστηκε ενώ το όχημα μεταφέρθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λευκωσίας που διερευνά την υπόθεση, για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X