ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πυρκαγιά σε όχημα στην Ξυλοφάγου και σε εν κινήσει όχημα στη Λευκωσία

Σε συναγερμό η Πυροσβεστική

ΚΥΠΕ

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε όχημα, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη του, στην κοινότητα Ξυλοφάγου, στην επαρχία Αμμοχώστου. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο από την Πυροσβεστική Υπηρεσία μέσα σε 12 λεπτά ενώ φαίνεται να προκλήθηκε από ηλεκτρική ή μηχανική βλάβη.

Σε ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρεται ότι η κλήση για την πυρκαγιά λήφθηκε στις 00:38.

«Ανταποκρίθηκαν οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Αμμοχώστου «Λοχία Αδάμου Αδάμου» και Υπαίθρου Ξυλοφάγου με τρία πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 00:50», προστίθεται.

Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, ζημιές υπέστη ο χώρος της μηχανής του οχήματος, συνεχίζει η ανακοίνωση.

«Η πυρκαγιά φαίνεται να προκλήθηκε από ηλεκτρική/μηχανική βλάβη», καταλήγει.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε εν κινήσει όχημα στην επαρχία Λευκωσίας

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε χθες το απόγευμα σε εν κινήσει όχημα στην περιοχή Κάτω Μονής, στην επαρχία Λευκωσίας.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, λήφθηκε στις 18:24 κλήση για την πυρκαγιά και στο περιστατικό ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμειας με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 18:54.

Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το εν λόγω όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ενώ επηρεάστηκε μικρή έκταση από ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση στην περιοχή.

Ο οδηγός του οχήματος, αντιλήφθηκε την πυρκαγιά και εξήλθε με ασφάλεια χωρίς να κινδυνεύσει.

Στο μεταξύ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:00 της 16ης Σεπτεμβρίου 2026 μέχρι και τις 06:00 της 17ης Σεπτεμβρίου 2026, ανταποκρίθηκε σε 27 κλήσεις για βοήθεια (14 πυρκαγιές, 12 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση).

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση