ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Λευκωσία - Κινδύνευσε ο ιδιοκτήτης

Στην προσπάθειά του να κατασβήσει την πυρκαγιά, εισέπνευσε καπνό και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λευκωσίας με ασθενοφόρο

Κλήση για πυρκαγιά έλαβε σε διαμέρισμα στον 5ο όροφο οκταώροφης πολυκατοικίας στη Λευκωσία, έλαβε  γύρω στις 20:00 την Κυριακή (6/11) η Πυροσβεστική.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πύλης Πάφου με δύο Πυροσβεστικά Οχήματα.

Η πυρκαγιά, η οποία ήταν σε στεγνωτήριο ρούχων στην κουζίνα του διαμερίσματος, κατασβέστηκε από τον ιδιοκτήτη με τη χρήση πυροσβεστήρα, πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Εκ μέρους της Πυροσβεστικής έγινε επιθεώρηση και εξαερισμός. Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, στην προσπάθειά του να κατασβήσει την πυρκαγιά, εισέπνευσε καπνό και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λευκωσίας με ασθενοφόρο.

Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, εκτεταμένες ζημιές έπαθε το στεγνωτήριο και μέρος του πάγκου της κουζίνας του διαμερίσματος.

Μετά από διερεύνηση αιτιών πυρκαγιάς, η οποία διενεργήθηκε σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, η πυρκαγιά φαίνεται να οφείλεται σε ηλεκτρικό πρόβλημα/βραχυκύκλωμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση