ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πυρά Φαίδωνος - «Η ΥΚΑΝ εκ του αποτελέσματος έχει αποτύχει»

«Χρήση σκληρών ναρκωτικών από παιδιά 13 και 14 ετών»

Άστραψε και βρόντηξε ο Δήμαρχος Πάφου, Φάιδωνας Φαίδωνος, για την μάστιγα των ναρκωτικών στα σχολεία με αφορμή την είδηση που σόκαρε την κυπριακή κοινωνία για πιθανή χρήση ουσιών από 14χρονη η οποία μάλιστα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από αδιαθεσία που ένιωσε εν ώρα μαθήματος.

Ο κ. Φαίδωνος μιλώντας στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, Μεσημέρι και κάτι, προέβη και σε καταγγελίες.


Μαχαιρώματα και κυνηγητό στη Λευκωσία


Με αρχική του τοποθέτηση ανέφερε ότι «τα γεγονότα των τελευταίων ημερών επιβεβαιώνουν με τον πιο τραγικό τρόπο, πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα των ναρκωτικών στα σχολεία και όχι μόνο».

Συνεχίζοντας μάλιστα τόνισε ότι με όσα δημοσιεύονται επιβεβαιώνονται τα όσα ο ίδιος είχε καταγγείλει πριν ενάμισι χρόνο «οι έμποροι ναρκωτικών έχουν δημιουργήσει κυκλώματα ναρκωτικών μέσα σε γυμνάσια. Η περίοδος στρατολόγησης ξεπερνά τους έξι μήνες και πολλές φορές τον ένα χρόνο». Με βάση τα όσα ο ίδιος είπε οι έμποροι ναρκωτικών έχουν κατορθώσει να μπορούν πλέον να πουλούν ουσίες εν ώρα μαθήματος.


Ποιος Ρονάλντο; Η Κύπρια που κάνει γκελάκια με τα ψηλοτάκουνά της μαγνητίζει (vid)


Τα πυρά του ο Δήμαρχος εξαπέλυσε και προς τους αρμόδιους «Οι αρμόδιοι, αυτοί που είναι εντεταλμένοι, αυτοί που πληρώνονται για να προστατεύουν την νέα γενιά από την χρήση και το εμπόριο ναρκωτικών, είτε λόγο σοβαρής ανικανότητας, είτε γιατί ένα μικρό μέρος αυτών των ατόμων έχει απευθείας δίαυλους επικοινωνίας και στην ουσία βοηθούν το κύκλωμα εμπορίας των ναρκωτικών και μιλώ για τους διεφθαρμένους αλλά και λόγο έλλειψης πραγματικής βούλησης να χτυπήσουν τους εμπόρους ναρκωτικών είχε ως αποτέλεσμα αυτό το πράγμα να θεριέψει».

Ανάμεσα στα όσα είπε ο κ. Φαίδωνας εντύπωση προκαλεί και η αναφορά ότι «γίνεται χρήση σκληρών ναρκωτικών από παιδιά 13 και 14 ετών. Η Αστυνομία γνωρίζει και μάλιστα πολύ περισσότερα από εμένα. Μέλη της ΥΚΑΝ διατηρούν σχέσεις με τον υπόκοσμο, τάχα για να παίρνουν πληροφορίες αλλά στο τέλος της ημέρας δίνουν αντί να παίρνουν».

Καταλήγοντας ο Δήμαρχος Πάφου δήλωσε ότι «Δυστυχώς η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών στην Κύπρο εκ του αποτελέσματος έχει αποτύχει».

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση