ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πώς συνδέεται η βουτιά θανάτου με την απόπειρα φόνου στο Σινά Όρος

Τι δείχνει το κλειστό κύκλωμα

Συγκλονισμό προκαλεί το ατύχημα που σημειώθηκε στην καρδιά της Λευκωσίας και συγκεκριμένα στο κτήριο 360, όπου άνδρας έπεσε από τον 33ο όροφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, οι εργαζόμενοι στο σημείο, δεν τον αναγνώρισαν ως οικείο τους πρόσωπο, ενώ σημειώνεται ότι ο άτυχος άνδρας έγινε αντιληπτός από πρόσωπα που βρίσκονταν σε παραπλήσια κτήρια και ειδοποίησαν τις Αρχές.

Να σημειωθεί ότι ήταν ντυμένος στα μαύρα και σε κοντινό σημείο από την σορό του, εντοπίστηκε κινητό τηλέφωνο.


 Μαυροφορεμένος ο άτυχος άνδρας – Τον είδαν από άλλο κτήριο (pics)


Η βουτιά θανάτου και η απόπειρα φόνου στο Σινά Όρος

Ο άτυχος άνδρας φέρεται να συνδέεται με το άτομο που η Αστυνομία καταζητεί για απόπειρα φόνου 36χρονης στο Σινά Όρος.

Πληροφορίες του 24news αναφέρουν ότι το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης δείχνει τον άτυχο άνδρα να περιφέρεται εντός του κτηρίου.

Με βάση τα όσα έρχονται κοντά μας οι δύο υποθέσεις φαίνεται να συνδέονται μεταξύ τους, κάτι ωστόσο, το οποίο αναμένεται να εξακριβωθεί με την νενομισμένη νεκροτομή καθώς και τις απαραίτητες επιστημονικές εξετάσεις, αφού ο θανών είναι σε μη αναγνωρίσιμη κατάσταση, εξ αιτίας της πτώσης.

Ο MUSTAFA AYGUN, 26 ετών είναι το πρόσωπο που καταζητεί η Αστυνομία για την απόπειρα φόνου στο Σινά Όρος 

Η απόπειρα φόνου

Να θυμίσουμε ότι ο 26χρονος, μπροστά στα έντρομα μάτια δύο ανήλικων παιδιών, φέρεται να τραυμάτισε γυναίκα με αιχμηρό αντικείμενο, τα ξημερώματα της Τρίτης (10/12) στο Σινά Όρος.


 Σοκ στο κέντρο της Λευκωσίας - Βουτιά στο κενό από το κτήριο 360


Ο 26χρονος φέρεται να καβγάδισε με την 36χρονη συμβία του και να την τραυμάτισε, στην παρουσία και του πατέρα της, ο οποίος φέρει επίσης τραύμα, στο ζυγωματικό.

Σύμφωνα με την καταγγελία μάλιστα, το τραύμα στον πατέρα της 36χρονης, το προκάλεσε ο 26χρονος.

Το θύμα της υπόθεσης νοσηλεύτηκε στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας, εκτός κινδύνου και φέρει επιπόλαια τραύματα στο σώμα της, που προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X