ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πτήση-μυστήριο MH370: Το κατέρριψε ο στρατός της Μαλαισίας;

Άλλο ένα σενάριο στην δημοσιότητα

Πέντε μάρτυρας κρατούν το κλειδί που θα ξεκλειδώσει το μυστήριο της πτήσης ΜΗ370 και θα αποκαλύψει πού έχει συντριβεί το αεροσκάφος. Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον ο Ιρλανδός ιδιωτικός ντετέκτιβ Noel O’ Gara που ισχυρίζεται ότι το αεροπλάνο έχει καταρριφθεί από τον στρατό της Μαλαισίας μετά από λάθος. Για να υποστηρίξει το σενάριό του, αναφέρει ότι έχει μιλήσει με ανθρώπους που είδαν το αεροπλάνο τις τελευταίες στιγμές πριν την πτώση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου, ο Ο΄Gara είπε ότι αυτές οι πληροφορίες μπορεί να χρησιμοποιηθούν ώστε να εντοπιστεί το αεροσκάφος που μετέφερε 239 ανθρώπους. Στην επίσημη τοποθέτησή της η κυβέρνηση της Μαλαισίας ανέφερε ότι όλα τα στοιχεία έδειχναν ότι το αεροπλάνο δεν ήταν στον αυτόματο πιλότο και πετούσε επίτηδες πάνω από τον Ινδικό Ωκεανό.

Η Latife Dalelah που ήταν σε μια άλλη πτήση ισχυρίζεται ότι είδε ένα αεροσκάφος στην επιφάνεια του νερού την ίδια ώρα που η πτήση ΜΗ370 εξαφανίστηκε. Η Βρετανή ναυτικός Kathrine Tee είπε στους Αυστραλούς ερευνητές της υπόθεσης ότι είδε ένα φλεγόμενο αεροσκάφος και δύο μικρότερα αεροπλάνα να το ακολουθούν.

Η πτήση MH370 αποτελεί μια από τις πιο μυστήριες εξαφανίσεις αεροπλάνων στην ιστορία και παρά το γεγονός ότι κάποια κομμάτια του βρέθηκαν σε ακτές της Αφρικής η κύρια άτρακτος δεν εντοπίστηκε ποτέ παρά τις εντατικές έρευνες.

Τον Γενάρη ο 42χρονος Ινδονήσιος ψαράς Rusli Khusmin είπε ότι ο ίδιος και τα μέλη του πληρώματος του ήταν μάρτυρες της καταστροφής. Ο ψαράς λέει ότι κράτησε τις συντεταγμένες της τοποθεσίας όπου έπεσε το αεροπλάνο. Σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει, είδε το αεροπλάνο να κινείται δεξιά και αριστερά σαν σπασμένος χαρταετός ενώ δεν υπήρχε ήχος παρά μόνο μαύροι καπνοί.

Ένα είναι σίγουρο, ότι ώσπου δεν εντοπίζεται το αεροσκάφος όλο και περισσότερα σενάρια για την πτώση του θα βλέπουν την δημοσιότητα. Κάποιοι μέσα από αυτή την υπόθεση προσπαθούν να βρουν τα 15 λεπτά δημοσιότητας που τους αναλογούν. Να σημειωθεί ότι ο 42χρονος ψαράς δεν έδωσε καμιά εξήγηση γιατί του πήρε σχεδόν πέντε χρόνια για να πει την δική του εκδοχή στις αρχές.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση