ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ψάχνουν το τρίτο όχημα που φέρεται να παρέσυρε τον Αλέξανδρο

Συνεχίζονται οι εξετάσεις

24news team

Το τρίτο όχημα, το οποίο φέρεται να παρέσυρε τον άτυχο 17χρονο, Αλέξανδρο Κασιούλη συνεχίζουν να ψάχνουν οι Αρχές, σχετικά με το θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 8 Απριλίου, στο δρόμο Λευκωσίας – Παλαιχωρίου.

Οι έρευνες προς εντοπισμό του είναι εξονυχιστικές, με το 24news να ενημερώνεται από αρμόδια πηγή, πως οι Αρχές κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να γίνει αυτό κατορθωτό.

Όπως έγινε γνωστό και σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, στη σκηνή του δυστυχήματος, μετά από εξετάσεις, εντοπίστηκε εξάρτημα μοντέλου TIIDA, μάρκας Nissan, ιαπωνικής κατασκευής που εφαρμόζεται σε αυτοκίνητα κατασκευής από το έτος 2004 μέχρι και το 2012.

Οι Αρχές απευθύνουν έκκληση προς το κοινό αν κάποιος γνωρίζει κάτι για τις συνθήκες πρόκλησης του θανατηφόρου, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας, στα τηλέφωνα 22802023 / 22802086 / 22802075 ή με τη Γραμμή του Πολίτη 1460.

Όπως γράψαμε και σε χθεσινό μας δημοσίευμα ο 17χρονος εντοπίστηκε εκτός οχήματος καθώς και σε μεγάλη απόσταση από το σημείο που ήταν σταθμευμένα τα τρακαρισμένα οχήματα.

Θυμίζουμε ότι, από την νεκροτομή επί της σορού του θύματος που διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, διαπιστώθηκε, ότι ο θάνατος του προήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων λόγω του τροχαίου.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση