ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κλοπή τέφρας στη Λεμεσό: Ζήτησε συγγνώμη στην μητέρα ο 33χρονος

Αύριο στην Κύπρο η οικογένεια του 19χρονου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση κλοπής κουτιού με τέφρα.

Συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας (30/12) ο 33χρονος που είναι το τρίτο πρόσωπο που αναζητούσε η Αστυνομία για την υπόθεση της κλοπής κουτιού με τέφρα. Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα συνελήφθησαν άλλα δύο πρόσωπα ηλικίας 35 και 44 ετών.

Ο 33χρονος, που καταζητείτο, παραδέχεται τη διάπραξη του αδικήματος, σύμφωνα με την Αστυνομία. Φέρεται, επίσης, να έχει στείλει μήνυμα στο τηλέφωνο της μητέρας του 19χρονου, με το οποίο απολογείτο για την πράξη του.

Μετά από εκτεταμένες έρευνες το κουτί εντοπίστηκε γύρω στις 9.30μ.μ. χθες Κυριακή (29/12) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσία – Λεμεσού, παρά την έξοδο της Μονής και έτσι δόθηκε ένα τέλος στην περιπέτεια της οικόγενειας.

Μετά από πληροφορία πολίτη εντοπίστηκε το κουτί με την τέφρα. Είδε το αυτοκίνητο που αναζητείτο στον αυτοκινητόδρομο και ενημέρωσε την Αστυνομία, η οποία μετά από έρευνες εντόπισε το κουτί.

Γύρω στις 10.25 χθες βράδυ, ο 33χρονος θεάθηκε από περίπολο της Αστυνομίας, να οδηγεί αυτοκίνητο, σε δρόμο της Λεμεσού, έχοντας ως συνοδηγό δεύτερο πρόσωπο. Παρά τις υποδείξεις των αστυνομικών να σταματήσει για έλεγχο, ο 33χρονος ανέπτυξε ταχύτητα και κατάφερε να διαφύγει.

Δέκα λεπτά αργότερα, το όχημα εντοπίστηκε εκ νέου και ανακόπηκε από μέλη της Αστυνομίας. Όπως διαπιστώθηκε το αυτοκίνητο οδηγείτο πλέον από 44χρονο κάτοικο Λεμεσού, ενώ ο 33χρονος δεν ήταν στο όχημα.

Από έρευνα που ακολούθησε, εντός του οχήματος εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ως τεκμήριο μικρή ποσότητα ναρκωτικών.

Ο 44χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σήμερα το πρωί τόσο η 35χρονη όσο και ο 44χρονος, οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την κράτησή τους για τέσσερις ημέρες.

Η τέραστια ανακούφιση της οικογένειας 

Σε ανάρτηση της στο Facebook, η μητέρα του Denni, Kinga Bednarz, ευχαρίστησε όσους βοήθησαν για τον εντοπισμό του κουτιού.

«Έχουμε το κουτί μας πίσω. Ο κλέφτης το επέστρεψε. Είναι καλός άνθρωπος, το νιώθω. Έχουμε τον Dennis πίσω. Το πιστεύεται αυτό; Τον βρήκαμε. Σας ευχαριστώ όλους που μας βοηθήσατε. Ευχαριστώ. Σας αγαπώ. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε, μα είναι αλήθεια».

Η οικογένεια του άτυχου 19χρονου αναμένεται να αφιχθεί στην Κύπρο αύριο το απόγευμα, ώστε να της παραδοθεί η τεφροδόχος που εντοπίστηκε χθες βράδυ, μετά από σαρωτικές έρευνες της αστυνομίας.

Αφού παραλάβουν τη τεφροδόχο, οι γονείς του 19χρονου θα πραγματοποιήσουν την ευχή του γιου τους, να ρίξουν τη τέφρα του στη θάλασσα της Λεμεσού.

Το χρονικό της υπόθεσης 

Θυμίζουμε ότι, το κουτί κλάπηκε μεταξύ των ωρών 17:00 και 17:20 το απόγευμα της Παρασκευής (27/12), από το αυτοκίνητο ενοικιάσεως που χρησιμοποιεί το ζεύγος τουριστών, ενώ το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης οχημάτων εστιατορίου στην περιοχή Ακτή Κυβερνήτη.

Αφού παραβιάστηκε το όχημα με σπάσιμο του τζαμιού της πόρτας του συνοδηγού, κλάπηκαν από το αυτό τρεις υφασμάτινες τσάντες, που περιείχαν είδη ρουχισμού, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και το ξύλινο κουτί με την τέφρα του παιδιού του ζεύγους.

Η Αστυνομία είχε δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφία του αναφερόμενου ξύλινου κουτιού, σημειώνοντας πως στο κουτί υπήρχε η επιγραφή «DENNIS 2000 – 2019».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση