ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ψάχνουν για την αγέλη σκύλων που επιτέθηκε σε πολίτες στο Γραμμικό

Οι έρευνες συνεχίστηκαν και σήμερα χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί το οτιδήποτε

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στο ψάξιμο βρίσκονται ακόμη οι αρμόδιες αρχές για την αγέλη σκύλων που κυκλοφορεί στο γραμμικό πάρκο Στροβόλου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι προσπάθειες για εντοπισμό των αδέσποτων σκύλων συνεχίστηκαν και σήμερα Τρίτη (18/04) χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί το οτιδήποτε. Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο (15/04), με οδηγίες του Αρχηγού Αστυνομίας δύο μέλη του Κλάδου Σκύλων της Αστυνομίας λόγω εξειδίκευσης, έλαβαν μέρος στις έρευνες.

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία συνδράμει τις προσπάθειες που καταβάλλει ο Δήμος Στροβόλου ως αρμόδια αρχή, για τον εντοπισμό και ασφαλή περιορισμό και μεταφορά των σκύλων σε πιστοποιημένα καταφύγια. Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Στροβόλου αναφέρει ότι για το το σκοπό αυτό, σε συνεργασία με την Αστυνομία και εκπαιδευτές σκύλων, θα επιχειρήσει την παγίδευσή τους με ειδικά μέσα τις αμέσως επόμενες μέρες.

Καλούνται οι πολίτες εάν περιέλθει στην αντίληψή τους οτιδήποτε, να καλέσουν άμεσα την Αστυνομία επικοινωνόντας με τη Γραμμή του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Αγέλη σκύλων επιτέθηκε σε πολίτες στον Στρόβολο

Σύμφωνα με μαρτυρία που είχε στην κατοχή της η «Καθημερινή», γύρω στις 8:40 το βράδυ της προηγούμενης Τετάρτης (12/4), πολίτης ενώ περπατούσε με τον σκύλο του στο γραμμικό πάρκο Στροβόλου κοντά στο 76ο Σύστημα Προσκόπων, δέχθηκε επίθεση από αγέλη έξι με επτά σκύλων, μεσαίου και μεγάλου μεγέθους. Συγκεκριμένα, μόλις η αγέλη αντιλήφθηκε τον πολίτη με τον σκύλο του κατευθύνθηκε επιθετικά κατά πάνω τους, περικυκλώνοντάς τους, γαβγίζοντας και εμποδίζοντάς τους να συνεχίσουν την πορεία τους. Οι σκύλοι υποχώρησαν μετά από 5-6 λεπτά, με τον πολίτη και τον σκύλο του να αποχωρούν αναστατωμένοι από το σημείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση