ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ψάχνουν δύο άτομα – Τους ξέφυγαν μετά από καταδίωξη

Εντός του οχήματος βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και πέντε μπετόνια που περιείχαν πετρέλαιο

ΚΥΠΕ

Εντατικές έρευνες διεξάγει η Αστυνομία Πάφου  για τον εντοπισμό οδηγού οχήματος και συνεπιβάτη του που παρέλειψε να σταματήσει σε σήμα αστυνομικών αλλά και για υπόθεση παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλίων και πέντε μπετονιών πετρελαίου που είχαν κλαπεί.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου την Παρασκευή μισή ώρα μετά τα μεσάνυκτα μέλη του αστυνομικού σταθμού Στρουμπιού σε περιπολία αντιλήφτηκαν όχημα να διακινείται ύποπτα με δύο επιβαίνοντες. Ο οδηγός του οχήματος παρέλειψε να σταματήσει σε σήμα που τους υποδείχτηκε συνέχισε την πορεία του και ακολούθησε καταδίωξη μέχρι τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου . Στο ζυγιστικό σταθμό Τίμης  οι επιβαίνοντες του οχήματος το εγκατέλειψαν και εξαφανίστηκαν τρέχοντας στα χωράφια.

Εντός του οχήματος βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και πέντε μπετόνια που περιείχαν πετρέλαιο.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι το πετρέλαιο είχε κλαπεί από υποστατικό στην περιοχή Στρουμπιού. Για την υπόθεση εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον του ιδιοκτήτη του οχήματος που όπως διαφάνηκε ανήκει σε 18χρονο από χωριό της Επαρχίας Πάφου και καταζητείται.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση