ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρώτη σε κρούσματα η Λευκωσία - 47χρονη νεκρή

Πρωτιά στον εντοπισμό κρουσμάτων η Πρωτεύουσα, άλλη πόλη όμως έχει το μεγαλύτερο ποσοστό θετικότητας

24news team

Το Σάββατο (17/4) εντοπίστηκαν 171 από τα 786 θετικά κρούσματα, στη Λευκωσία. Στη Πρωτεύουσα έγιναν τα περισσότερα τεστ (19,141) ενώ εντοπίστηκαν και τα περισσότερα πρόσωπα θετικά στον ιό.

Ωστόσο, η Λευκωσία δεν είναι πρώτη σε ποσοστό θετικότητας. Η πόλη που κατέχει την πρωτιά είναι η Λάρνακα (1,04%) όπου εντοπίστηκαν 82 κρούσματα μετά από 7,847 τεστ και δεύτερη έρχεται η Λεμεσός με ποσοστό 1,02%.

Η Πρωτεύουσα είναι στη τέταρτη θέση στο ποσοστό θετικότητας με ποσοστό 0,89% ενώ τρίτη είναι η Πάφος με ποσοστό με ποσοστό 0,97%.

Σημαντικό να αναφερθεί ότι ανάμεσα στους 4 θανάτους που ανακοινώθηκαν το Σάββατο (17/4) βρίσκεται και γυναίκα ηλικίας 47 ετών, χωρίς ιστορικό εμβολιασμού και με υποκείμενα νοσήματα. Επίσης, ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 71χρονος που είχε λάβει την πρώτη δόση του εμβολίου. 

Τα τέσσερα άτομα που απεβίωσαν σύμφωνα με το Υπ. Υγείας, αφορούν σε:

-       Γυναίκα, ηλικίας 47 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, χωρίς ιστορικό εμβολιασμού, που κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

-       Άντρα, ηλικίας 71 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, με ιστορικό εμβολιασμού (1η δόση), που κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

-       Γυναίκα, ηλικίας 80 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, χωρίς ιστορικό εμβολιασμού, που κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

-       Άντρα, ηλικίας 88 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, χωρίς ιστορικό εμβολιασμού, που κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση