ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
18° Λευκωσία,
27 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Προχωρούν κανονικά με μέτρα την Τετάρτη οι γιατροί στα δημόσια νοσηλευτήρια

«Απολογούμαστε εκ νέου προς τους ασθενείς μας για τα αυριανά μέτρα που αναγκαζόμαστε να εφαρμόσουμε»

ΚΥΠΕ

Το ΔΣ ΠΑΣΥΚΙ και ο Κλάδος Ιατρών και Κλινικών Διευθυντών ΠΑΣΥΔΥ προχωρούν κανονικά στην στάση εργασίας την Τετάρτη.
Σε ανακοίνωση αναφέρουν ότι κλήθηκαν σήμερα από τον Υπουργό Υγείας, παρουσία της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου, με σκοπό τη συζήτηση της εξαγγελίας των απεργιακών μέτρων στα Δημόσια Νοσηλευτήρια.

Κατά τη συνάντηση, προσθέτουν, αναπτύχθηκε ένας ιδιαίτερα παραγωγικός διάλογος που είχε ως αποτέλεσμα να συμφωνηθούν άξονες κοινής δράσης, σε αντίθεση με το μη παραγωγικό διάλογο που προηγήθηκε με τον ΟΚΥπΥ για τα ίδια θέματα και που οδήγησε στην απόφαση των συνδικαλιστικών οργανώσεων για τα απεργιακά μέτρα της Τετάρτης 29ης Σεπτεμβρίου.

Οι συντεχνίες χαιρέτισαν εκ νέου την εμπλοκή του Υπουργείου Υγείας και ευελπιστούν ότι ο επακόλουθος συμφωνημένος διάλογος, με την ενεργή συμμετοχή του Υπουργείου θα αποδώσει τα πολυαναμενόμενα για τα νοσηλευτήρια και τους ασθενείς και θα αποφευχθεί η περαιτέρω κλιμάκωση μέτρων αντίδρασης.

«Απολογούμαστε εκ νέου προς τους ασθενείς μας για τα αυριανά μέτρα που αναγκαζόμαστε να εφαρμόσουμε ελέω της απουσίας του ΟΚΥπΥ, του αυταρχισμού και της ασέβειας που επιδεικνύει και κυρίως λόγω της αγωνίας που μας διακατέχει για το μέλλον της δημόσιας υγείας στον τόπο μας», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση