ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προσπάθησαν να απαγάγουν 30χρονο - Κρατούσαν ρόπαλο και μαχαίρι

Για την υπόθεση εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης εναντίον των δύο προσώπων ηλικίας 26 και 27 ετών

ΚΥΠΕ

Στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 26 και 27 ετών προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο για υπόθεση απόπειρας απαγωγής και σωρεία άλλων αδικημάτων σε βάρος 30χρονου.

Σύμφωνα με τον Γραφείο του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας το βράδυ της Πέμπτης λίγο πριν τς 22:00 καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 30χρονο ότι ενώ νωρίτερα το απόγευμα γύρω στις 18:00 βρισκόταν στο σπίτι φιλικού του προσώπου ένας άντρας ηλικίας 26 ετών ο οποίος επίσης βρισκόταν εκεί του ανέφερε ότι 27χρονος τον ψάχνει για να επιλύσουν κάποιες διαφορές τους.

Ο παραπονούμενος ανέφερε στον 26χρονο ότι αν ο 27χρονος επιθυμεί να του μιλήσει μπορεί τον συναντήσει. Ακολούθως ο 26χρονος αποχώρησε από την κατοικία, για να επιστρέψει ύστερα από λίγο μαζί με άλλα δύο πρόσωπα. Σύμφωνα με τον 30χρονο τα τρία πρόσωπα πιο πάνω πρόσωπα προσπάθησαν να τον μεταφέρουν δια της βίας εκτός του σπιτιού και στην συνέχεια σε άλλο μέρος.

Ο 30χρονος αντέδρασε και αντιστάθηκε ενώ με την βοήθεια και του ιδιοκτήτη του σπιτιού ηλικίας 41 ετών κατάφερε να αποθύσει τους τρεις υπόπτους που εγκατέλειψαν το σπίτι. Ο 26χρονος σύμφωνα με την καταγγελία του παραπονούμενου είχε ενα ξύλινο ρόπαλο, ενώ οι άλλοι δύο άντρες είχαν στην κατοχή τους λοστούς και μαχαίρια.

Σύμφωνα με την καταγγελία αφού οι τρεις εγκατέλειψαν το σπίτι ο 30χρονος παραπονούμενος αντιλήφθηκε ότι προκλήθησε ζημιά στο όχημα του που είχε σταθμεύσει έξω από την κατοικία του 41χρονου . Το ύψος των ζημιών εκτιμάται στα 1300 ευρώ περίπου.

Για την υπόθεση εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης εναντίον των δύο προσώπων ηλικίας 26 και 27 ετών για τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξης κακουργήματος, απόπειρας απαγωγής, παράνομης εισόδου σε περιουσία, οπλοφορία προς διέγερση τρόμου και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία.

Στην συνέχεια η Αστυνομία προχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής στη σύλληψη τυ 27χρονου ενώ λίγο πριν τις 20:00 συνελήφθη ο 26χρονος. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X