ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προσφυγή για δημόσια κακομεταχείρισή της κατέθεσε η 19χρονη Βρετανή

Άσκησε έφεση κατά της καταδίκης της

Η 19χρονη Βρετανή που απασχόλησε έντονα τόσο τον κυπριακό όσο και τον ξένο Τύπο με την υπόθεσή της, άσκησε έφεση κατά της καταδίκης της από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, το οποίο της επέβαλε 4 μήνες ποινή φυλάκισης με αναστολή τριών ετών, αφού κρίθηκε ένοχη στην κατηγορία της δημόσιας βλάβης, για ψευδή καταγγελία της ότι βιάστηκε από 12 Ισραηλινούς στην Αγία Νάπα.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail, την Πέμπτη (16/1) οι δικηγόροι της νεαρής, κατέθεσαν προσφυγή κατά της δημόσιας κακομεταχείρισης της στο Ανώτατο Δικαστήριο της Κύπρου.

Θυμίζουμε ότι στην 19χρονη επιβλήθηκε η ποινή της από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου στις 7 Ιανουαρίου και αμέσως μετά η ίδια αναχώρησε από το νησί και επέστρεψε στο σπίτι της στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Η ίδια σε δηλώσεις της ανέφερε: «Είμαι αθώα και ο αγώνας θα συνεχιστεί για να καθαρίσω το όνομά μου».

Aναφερόμενη στον Κύπριο δικαστή που την καταδίκασε, η 19χρονη λέει ότι ένιωσε πως ήταν «πολύ επιθετικός και εκδικητικός» απέναντί της.

«Ήταν μισογύνης απέναντι σε εμένα και στη γυναικεία ομάδα υπεράσπισής μου. Μόλις που τους επιτρεπόταν να θέσουν ερωτήσεις, ενώ ο κατήγορος με είχε στο έδρανο εξέτασης επί έξι ώρες», πρόσθεσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση