ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επιστρέφουν οι μαθητές όλων των βαθμίδων στα σχολεία της Κύπρου

Προδρόμου: Τεστ κορωνοϊού σε 10 χιλιάδες εκπαιδευτικούς και μαθητές

Την επιστροφή των μαθητών σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης φαίνεται ότι ανακοινώνει σήμερα η Κυβέρνηση. Όπως δήλωσε στο κρατικό ραδιόφωνο, ο Υπουργός Παιδείας, Πρόδρομος Προδρόμου υπάρχει λεπτομερής σχεδιασμός για όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Σήμερα αναμένεται ν' ανακοινωθούν οι αποφάσεις της κυβέρνησης.

«Τώρα θα ανακοινωθεί ο σχεδιασμός για την επόμενη φάση.  Τα σχολεία θα απολυμανθούν θα γίνει μία σειρά από πρόσθετους δειγματολογικούς ελέγχους για 10 χιλιάδες εκπαιδευτικούς και μαθητές. Αρχής γενομένης από την Γ' Λυκείου ανοίγουν τα σχολεία», σημείωσε ο Υπουργός Παιδείας.

Ο ίδιος τόνισε ότι στα σχολεία γίνονται μεγάλες προετοιμασίες. 

Υπενθυμίζουμε ότι με δημοσίευμα της η Καθημερινή και η συνάδελφος Μαρίνα Οικονομίδου αποκαλύπτουν το παρασκήνιο από την ανατροπή που έχει προκύψει σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων καθώς η συνάντηση που θα έχει με τις εκπαιδευτικές οργανώσεις και τους συνδέσμους γονέων το πρωί της Τετάρτης στο Προεδρικό και της οποίας θα προεδρεύσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας φαίνεται ότι ανατρέπει το πρόσφατο πλάνο που σχεδίαζε το υπουργείο Παιδείας. Πλάνο που έδινε προφανώς έμφαση στην επιστροφή των τελειοφοίτων και εξέταζε το ενδεχόμενο επιστροφής κάποιων τάξεων του δημοτικού και του νηπιαγωγείου σε μεταγενέστερο στάδιο αν χρειαζόταν. 

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ με όλο το παρασκήνιο ΕΔΩ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X