ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το φρικτό φονικό στη Λεμεσό, ο καταζητούμενος και τα ορφανά

Η επόμενη ημέρα των τριών παιδιών της Iryna

24news team

Αδιάκοπα συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας ως προς τον εντοπισμό του 29χρονου Aistis Mikalauskas από τη Λυθουανία, ο οποίος είναι ο υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος για τον φόνο της 36χρονης  Iryna Hurkaya.

Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, η οικογένεια της άτυχης 36χρονης και μητέρας τριών παιδιών, προσφέρει αμοιβή είκοσι χιλιάδων ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες για τον ύποπτο.

Επίσης, η Αστυνομία, ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Aistis Mikalauskas, 29 ετών, από τη Λιθουανία, μόνιμος κάτοικος Λεμεσού. Εναντίον του εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φόνου, που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 10 και 11 Οκτωβρίου 2020, στη Λεμεσό. 

Οι όποιες πληροφορίες που δίνονται, αξιολογούνται και διερευνώνται από τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού.

Υπάρχει κατεύθυνση στις έρευνες:

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, η Αστυνομία φέρεται να έχει κατεύθυνση ως προς το κίνητρο του φόνου, ωστόσο προς το παρών συνεχίζεται η διερεύνηση όλων των στοιχείων που υπάρχουν ενώπιον των ανακριτών.

Πάντως, οι έρευνες επεκτάθηκαν και αλλού.

Στον πατέρα τους τα παιδιά:

Η άτυχη Iryna, ήταν διαζευγμένη και μητέρα τριών παιδιών. Θυμίζουμε ότι τα δύο μικρότερα παιδάκια της ηλικίας 3 και 6 ετών, από την Παρασκευή πήγαν επίσκεψη στον πατέρα τους και πρώην σύζυγο της άτυχης γυναίκας, στην Πάφο.

Το τρίτο της παιδί, ηλικίας 15 ετών, ήταν αυτός που την εντόπισε νεκρή στην κρεβατοκάμαρά της, μαζί με άλλο ένα οικείο πρόσωπο της 36χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, και τα τρία παιδιά, πλέον βρίσκονται υπό την φροντίδα του πατέρα τους. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 15χρονος ο οποίος είχε υποστεί σοκ όταν εντόπισε την μητέρα του νεκρή και γυμνή στην κρεβατοκάμαρα, αναμένεται να επισκεφθεί ιδιώτη ψυχολόγο, τα έξοδα του οποίου θα αναλάβει ο ίδιος ο πατέρας.

Είδε φρικτό θέαμα ο 15χρονος:

Φρικτό θέαμα έμελλε να αντικρίσει το μεσημέρι της Κυριακής (11/10) ο 15χρονος γιος της άτυχης Iryna. Είδε την μητέρα του φονευμένη, γυμνή και σε λίμνη αίματος, γεμάτη από τραύματα σε πρόσωπο και κεφάλι.

Κανένα παιδί και κυρίως σε τέτοια ηλικία, δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί τέτοια κατάσταση. Όπως έγινε γνωστό, ο 15χρονος ήταν αυτός που μαζί με την νταντά του και φίλη της μητέρας του την εντόπισαν νεκρή. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο ανήλικος, ήταν σε κατάσταση σοκ, μετά τον εντοπισμό της νεκρής μητέρας του στην κρεβατοκάμαρα.

Μάλιστα, ανοικτό είναι και το ενδεχόμενο ο 15χρονος να ήταν και εντός του σπιτιού, όταν διαπράχθηκε ο φόνος της μητέρας του, κάτι που κάνει ακόμη πιο τραγική την υπόθεση. 

Βγήκε βόλτα την Παρασκευή:

Η 36χρονη Iryna ήταν μητέρα τριών παιδιών. Τα δύο μικρότερα παιδάκια της, ηλικίας 3 και 6 ετών, από την Παρασκευή πήγαν επίσκεψη στον πατέρα τους και πρώην σύζυγο της άτυχης γυναίκας, στην Πάφο. Το τρίτο της παιδί, ηλικίας 15 ετών, ήταν αυτός που την εντόπισε νεκρή στην κρεβατοκάμαρά της, μαζί με άλλο ένα οικείο πρόσωπο της 36χρονης.

Την Παρασκευή (9/10) η άτυχη γυναίκα, είχε βγει για βόλτα μαζί με φίλη της η οποία είναι και η νταντά των παιδιών της. Όταν επέστρεψε στο σπίτι, φαίνεται να διαπράχθηκε το έγκλημα. Το χρονικό σημείο του φόνου, τοποθετείται εκείνη την στιγμή, αφού και ο 15χρονος γιος της Iryna, κατέθεσε στις Αρχές πως τα ξημερώματα του Σαββάτου (10/10) άκουσε φωνές ενώ αυτός βρισκόταν στο δωμάτιό του, αλλά δεν έδωσε σημασία αφού υπέθεσε ότι αυτές προέρχονταν από έξω.

Η φίλη της 36χρονης, την έψαχνε εναγωνίως τις επόμενες ώρες, χωρίς ωστόσο να την εντοπίσει. Στην συνέχεια επισκέφθηκε το σπίτι της Iryna και κτύπησε την πόρτα, την οποία άνοιξε ο 15χρονος. Μαζί, μετέβησαν στην κρεβατοκάμαρα της 36χρονου, όπου την εντόπισαν να κείτεται νεκρή και χωρίς να φοράει ρούχα, σε λίμνη αίματος.

Σοκάρουν τα ευρήματα της νεκροτομής

Σε ασφυξία οφείλεται ο θάνατος της άτυχης Iryna Hurkaya. Ο δράστης φαίνεται ότι στραγγάλισε την 36χρονη. Επίσης η Iryna φέρει πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι και στην τραχηλική χώρα.

Αυτό είναι το πόρισμα της νεκροτομής, η οποία διενεργήθηκε την Τρίτη (13/10) από τους Ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα, Νικόλα Χαραλάμπους και Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

Φόνο εκ προμελέτης διερευνά η Αστυνομία:

Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης της Iryna Hurkaya, 36 ετών, από τη Λευκορωσία, διερευνά η Αστυνομία, στη Λεμεσό.

Η 36χρονη εντοπίστηκε γύρω στις 12:15μ.μ. της Κυριακής (11/10), νεκρή στο σπίτι της, στη Λεμεσό, από μέλος της οικογένειάς της.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας και ιατροδικαστές, οι οποίοι διενήργησαν αυτοψία. Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, το θύμα φέρει πολλαπλές κακώσεις στο πρόσωπο, ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου της αναμένεται να διαπιστωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 29χρονου κατοίκου Λεμεσού. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X