ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πού αναμένονται βροχές απόψε

Πώς θα είναι ο καιρός τις επόμενες μέρες

Ασθενής χαμηλή πίεση ανατολικά της Κύπρου επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός αρχικά θα καταστεί κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και πιθανό σύντομη μεμονωμένη καταιγίδα κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά στα ανατολικά καθώς και τοπικά στα νότια παράλια μέτριοι 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη και αργότερα στα ανατολικά παράλια λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Το Σάββατο θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, ενώ την Κυριακή και την Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που την Κυριακή το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή το τριήμερο για να παραμείνει λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

 

Μέγιστη

Θερμοκρασία

Ελάχιστη

Θερμοκρασία

Σχετική

Υγρασία

Λευκωσία:

22°C

12°C

56%

Αεροδρόμιο Λάρνακας:

23°C

14°C

49%

Λεμεσός:

24°C

12°C

56%

Αεροδρόμιο Πάφου:

24°C

14°C

47%

Φρέναρος

22°C

12°C

63%

Πρόδρομος

14°C

7°C

76%

Πόλις Χρυσοχούς

25°C

14°C

49%

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση