ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
22° Λευκωσία,
29 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Πότε μπορείς να λάβεις την τρίτη δόση εάν νόσησες με κορωνοϊό

Ο Δρ. Πέτρος Καραγιάννης απαντά

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Της Ιωάννας Κυριάκου

Πολλοί είναι οι συμπολίτες μας που δεν πρόλαβαν να λάβουν την τρίτη δόση του εμβολίου επειδή νόσησαν με κορωνοϊό. Ως αποτέλεσμα εγείρονται ερωτήματα για το πότε είναι η κατάλληλη στιγμή κάποιος να λάβει την τρίτη δόση του εμβολίου μετά τη νόσηση.

Σε επικοινωνία μας με τον Καθηγητή Μικροβιολογίας/Μοριακής Ιολογίας και μέλος της επιδημιολογικής ομάδας Πέτρο Καραγιάννη, μας αναφέρθηκε ότι κάποιος μπορεί να λάβει την τρίτη δόση «οποιαδήποτε στιγμή αισθανθεί ότι είναι καλά μετά την ανάρρωση και δεν έχει συμπτώματα που επιμένουν».

«Η αρχική οδηγία ότι πρέπει να περάσουν δύο με τρεις μήνες μετά την ανάρρωση δεν ισχύει πλέον, καθώς τώρα έχουμε να κάνουμε με την μετάλλαξη Όμικρον η οποία είναι πιο μεταδοτική και προσβάλλει και τους εμβολιασμένους. Όσο πιο γρήγορα θεραπευτείς τόσο το καλύτερο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δρ. Καραγιάννης, διαβεβαιώνοντας ότι δεν ελλοχεύουν οποιοιδήποτε κίνδυνοι.

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

Σήμερα το 3ο Epic Street Fest Nicosia

Σήμερα το 3ο Epic Street Fest Nicosia

Στην οδό της Παλιάς Ηλεκτρικής, στο νέο δημαρχείο Λευκωσίας, υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με το μεγαλύτερο υπαίθριο πάρτι στην ...
Kathimerini.com.cy
 |  ΚΟΙΝΩΝΙΑ