ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πολλά ερωτηματικά «στοιχειώνουν» το φονικό της Πάφου

Γιατί το αυτοκίνητο βρέθηκε στη θάλασσα;

Συγκλονισμένη η Κυπριακή κοινωνία παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από το φόνο εκ προμελέτης που σημειώθηκε στον κύριο δρόμο Πέγειας – Αγίου Γεωργίου γύρω στις τις 3 τα ξημερώματα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 39χρονου από την Βρετανία και τον τραυματισμό ενός 32χρονου.

Τα ερωτήματα, που προκύπτουν μέσα από πληροφορίες πολλά. Γιατί το αυτοκίνητο βρέθηκε πεταμένο στη θάλασσα; Μήπως οι δύο ύποπτοι ήθελαν να κρύψουν κάτι; Μήπως αποτράπηκε ακόμα ένα έγκλημα;

Αυτά και πολλά άλλα που ένεκα του ότι η υπόθεση είναι σε ευαίσθητο σημείο δεν μπορούν να δημοσιευτούν.

Αστυνομία

Το δικαστήριο διέταξε την 8αημερη κράτηση του 35χρονου και της 23χρονης.

Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδει εκ πρώτης όψεως η Αστυνομία τον θανάσιμο τραυματισμό ενός προσώπου ηλικίας 39 ετών από την Βρετανία .

Σύμφωνα με την Αστυνομία , οι ανακριτικές αρχές διερευνούν υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και απόπειρα φόνου σε βάρος δύο προσώπων ηλικίας 39 και 32 ετών.

Γεγονότα

Η Αστυνομία ενημερώθηκε αρχικά για τροχαίο ατύχημα στον κύριο δρόμο Πέγειας – Αγίου Γεωργίου περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα .

Ακολούθως η Αστυνομία μετέβη στο μέρος και διαπίστωσε πως δύο άτομα βρίσκονταν πεσμένα στο έδαφος.

Τα δύο πρόσωπα διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατο του ενός ενώ ο δεύτερος ηλικίας 32 ετών νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Πάφου εκτός κινδύνου.

Συγκεκριμένα ο 32χρονος έχει εγκαύματα τριβής στα χέρια και στα πόδια από την βίαιη πτώση του στο έδαφος.Ενώ του έχει γίνει και συρραφή τραύματος στο τριχωτό της κεφαλής.

Διαβάστε επίσης: Πάφος: Υπό κράτηση οι ύποπτοι για τον φόνο του Βρετανού

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που συγκέντρωσε η Αστυνομία, μεταξύ ενός προσώπου που συνοδεύονταν από γυναίκα και των δύο Βρετανών που κατάγονται από την Αγγλία εκ των οποίων ο ένας χτυπήθηκε θανάσιμα με όχημα, προηγουμένως προκλήθηκε καυγάς σε μπυραρία στον Κόλπο των Κοραλίων.

Από μαρτυρία που προέκυψε και κατέχει η Αστυνομία διαφάνηκε πως οι δύο Βρετανοί προσπάθησαν να υπερασπιστούν γυναίκα που συνοδεύονταν από τον φερόμενο δράστη όταν το ζευγάρι είχε τσακωθεί και η γυναίκα δέχτηκε χτυπήματα απ’ αυτόν .

Μετά από εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι ζευγάρι μετά το επεισόδιο μετέβη με το όχημα τους στο λιμανάκι του Αγίου Γεωργίου και μετά μπήκε στη θάλασσα . Η κοπέλα μάλιστα φώναζε και ζητούσε βοήθεια με αποτέλεσμα να προστρέξουν παριστάμενα άτομα τα οποία την βοήθησαν να βγει από το νερό. Ο δε οδηγός του οχήματος εξήλθε του νερού μόνος του.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X