ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Του επιτέθηκαν και τον λήστεψαν σε εκδήλωση

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, απειλής, βιαιοπραγίας και ληστείας διερευνά ο αστυνομικός σταθμός Πόλης Χρυσοχούς με τη σύλληψη δύο προσώπων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στις 2:10 σήμερα τα ξημερώματα στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς ότι γύρω στις δώδεκα και τριάντα μετά τα μεσάνυχτα ενώ ένα πρόσωπο βρισκόταν σε κάποια εκδήλωση σε περιοχή στην Πόλη Χρυσοχούς και συνομιλούσε με άλλα πρόσωπα, δέχτηκε επίθεση και απειλή από δύο πρόσωπα ηλικίας 36 και 59 ετών . Επίσης του απέσπασαν ένα ρολόι χειρός που φορούσε.

Ο παραπονούμενος αρχικά μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Πόλης Χρυσοχούς του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ακολούθως παραπέμφθηκε στο ΓΝ Πάφου για περαιτέρω εξετάσεις. Ακολούθως μετέβη στο ΓΝ Πάφου όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει εκδορές , εκχυμώσεις και αιματώματα σε διάφορα μέρη του σώματος του, καθώς επίσης και κάκωση κεφαλής.

Ο παραπονούμενος κρατήθηκε για νοσηλεία. Εναντίον των δύο υπόπτων εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης , συνελήφθησαν πριν τις 11:00 το πρωί στις κατοικίες τους και τέθηκαν υπό κράτηση.

Επίσης η σύζυγος του ενός υπόπτου παρέδωσε η ίδια ένα ρολόι χειρός που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του παραπονούμενου είναι το δικό του .

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς .

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση