ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποιον φοβόταν η Livia; (vid)

Τα όσα είδαμε στο ρεπορτάζ του 2016

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα όσα ανέφερε στο ρεπορτάζ της το 2016 η συνάδελφος Μικαέλα Κουλλέ σχετικά με την εξαφάνιση της Livia Florentina Bunea από την Ρουμανία και της κόρη της, Elena Natalia Bunea. Πέραν από τα κενά που ενδεχομένως να υπήρξαν στις έρευνες ακούστηκαν μαρτυρίες που προκαλούν εντύπωση.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν μαρτυρίες η Livia λίγες μέρες πριν χαθεί είχε διακόψει φιλικές σχέσεις με διάφορα άτομα, ήταν απόμακρη και έδειχνε τρομαγμένη. Οι εικόνες από το σπίτι τότε εύλογα δημιουργούσαν μεγάλα ερωτήματα αφού έδειχναν ότι δεν υπήρχαν ενδείξεις ότι έπιασε τα πράγματα της και αποχώρησε μαζί με την κόρη της. Το αντίθετο μάλιστα αφού από το βίντεο διακρίνεται καθαρά ότι ο χρόνος λες και «πάγωσε» στο συγκεκριμένο διαμέρισμα. Η μαρτυρία μάλιστα τονίζει ότι η Livia ήταν μια μητέρα που ενδιαφερόταν πολύ για το παιδί της και το έπαιρνε συχνά σε διάφορες θεραπείες λόγω του ότι αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Αμέσως μετά την προβολή του ρεπορτάζ στον σταθμό έφτασαν επιπλέον πληροφορίες. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες έκαναν λόγο για μια φοβισμένη γυναίκα, σύμφωνα με τα όσα είπε η παρουσιάστρια, Γωγώ Αλεξανδρινού, η Livia λίγο πριν εξαφανιστεί σε επιστολή της κατέγραφε τους φόβους της για συγκεκριμένο άτομο. Ήταν λοιπόν το άτομο που φοβόταν ο 35χρονος; Ακόμα μια τρομαχτική πτυχή της όλης υπόθεσης είναι ότι αν το έγκλημα έγινε την συγκεκριμένη χρονική περίοδο τότε ενδεχομένως να μιλάμε και για το πρώτο του χρονικά έγκλημα. 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση