ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποινή φυλάκισης δύο χρόνων σε 23χρονων για ναρκωτικά

Το δικαστήριο τον βρήκε ένοχο

Ποινή φυλάκισης δύο χρόνων, επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού σε 23χρονο, αφού τον έκρινε ένοχο κατά την εκδίκαση υπόθεσης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο. Ο 23χρονος είχε συλληφθεί τον περασμένο Μάιο, από μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, που εντόπισαν στην κατοχή του μεγάλο χρηματικό ποσό και γύρω στα 230 γραμμάρια κάνναβης.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 7.30 το βράδυ της 3ης Μαΐου, μέλη της ΥΚΑΝ, μετά από πληροφορία, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο, στην περιοχή Αγίου Αθανασίου, στην Λεμεσό. Οδηγός στο αυτοκίνητο βρισκόταν ο 23χρονος. Μετά από έρευνα που έγινε, τα μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν στο αυτοκίνητο ποσότητα πράσινης, ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, βάρους 44 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης, δυο σπαστήρες με ίχνη κάνναβης, δυο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 610 ευρώ.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 23χρονου, όπου ανευρέθηκε το χρηματικό ποσό των 75 χιλιάδων 950 ευρώ και ακόμη δυο σπαστήρες, ενώ σε έρευνα που έγινε σε μοτοσικλέτα του 23χρονου, εντοπίστηκε ποσότητα πράσινης, ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, βάρους 190 γραμμαρίων.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει το κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στην Λεμεσό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση