ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποια η σχέση του Αρχιεπισκόπου με τον Ιβάν

«Απαράδεκτη η συμπεριφορά του στο γήπεδο»

Αποκαλυπτικός ήταν ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, Χρυσόστομος Β', για την περιβόητη σχέση του με τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη. Ο Αρχιεπίσκοπος, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, αναφέρθηκε στην γνωριμία του με τον «Ιβάν τον τρομερό», με αφορμή και τα έκτροπα στην Τούμπα, που ο παράγοντας του ΠΑΟΚ, μπήκε στο γήπεδο με το όπλο.

Μιλώντας στον «Active», ο Αρχιεπίσκοπος, αποκάλυψε ότι τον Ιβάν Σαββίδη τον είχε γνωρίσει στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου στην Μόσχα, στην καφετέρια ενός ξενοδοχείου, όπου φιλοξενείτο από τον Πατριάρχη Μόσχας, ο οποίος και τους προσκάλεσε. Συναντήθηκαν για 10 λεπτά, γνωρίστηκαν, γι' αυτό όταν βρέθηκαν ξανά στην Βουλή των Αντιπροσώπων, ο Ιβάν Σαββίδης, τον χαιρέτισε και του φίλησε το χέρι, είπε ο Αρχιεπίσκοπος. Ωστόσο, πέραν αυτού, δεν είχαν κάποια άλλη, ιδιαίτερη συνάντηση, ξεκαθάρισε.

Ερωτηθείς ο Αρχιεπίσκοπος για το κατά πόσον ισχύουν δημοσιεύματα που έφεραν τον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ να συζητά την εξαγορά του TV One ή μέρους του καναλιού, ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου απάντησε χαρακτηριστικά: «ουδέν αναληθέστερον τούτου», βάζοντας τα πράγματα στην θέση τους. 

Τέλος, όσον αφορά την έξαλλη συμπεριφορά του Ιβάν Σαββίδη, την περασμένη Κυριακή, μέσα στο γήπεδο, ο Αρχιεπίσκοπος είπε ότι αυτή δεν τον τιμά καθόλου και ότι δεν μπορούμε να του δώσουμε συγχαρητήρια για το ότι κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο ως μαινόμενος ταύρος. Μάλιστα, συμπλήρωσε πως δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να κατεβαίνει στον στίβο και να κάνει το παλληκάρι!

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση