ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πλάτρες: Τρομακτικό ατύχημα - Αγωνιστικό όχημα χτύπησε πατέρα και γιο

Ο πατέρας υπέστη κάταγμα σπονδύλου

Τρομακτικό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (20/10) σε αγώνα ανάβασης αγωνιστικών αυτοκινήτων στις Πλάτρες, με οδηγό να χάνει τον έλεγχο και να τραυματίζει πατέρα και παιδί.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου,  ο οδηγός του οχήματος παρεξέκλινε της πορείας του με αποτέλεσμα να προσκρούσει στα προστατευτικά κιγκλιδώματα στα οποία υπήρχαν θεατές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, από την σύγκρουση πατέρας και γιος τραυματίστηκαν ενώ ο οδηγός δεν έφερε κάποιο τραυματισμό.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι ο πατέρας υπέστη κάταγμα σπονδύλου και κρατήθηκε για νοσηλεία και για περαιτέρω εξετάσεις. Το αγοράκι δεν έπαθε τίποτα σοβαρό.

 

Ο διευθυντής του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, Γιαννάκης Γεωργίου μας ανέφερε πως το Τμήμα Τροχαίας, «σε τέτοιες περιπτώσεις έχει την ευθύνη να αποκλείει τους δρόμους ώστε να μην εισέρχονται οχήματα που δεν είναι εγγεγραμμένα στους αγώνες» ενώ παράλληλα μας τόνισε πως «απαγορεύεται η διέλευση πεζών εντός της πίστας».

Από εκεί και πέρα σε τέτοιες περιπτώσεις οι διοργανωτές έχουν την ευθύνη για την ασφάλεια του κοινού αλλά ταυτόχρονα και ο οδηγός του αγωνιστικού οχήματος να είναι άρτιος σε αυτό που κάνει.

 
 
 
View this post on Instagram

Big accident at the Plates rally. Hope the Little boy ( Nikolas) and his fathers are ok. #cyprusrally #platresrally #rallycyprus

A post shared by Loukas Hadjigeorgiou (@cyprussupercars) on

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση