ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πιστόλια και ναρκωτικά σε οικία στην Λευκωσία

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα - Εντόπισαν και μεγάλο χρηματικό ποσό

Πιστόλια, ναρκωτικά και μεγάλο χρηματικό ποσό, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τα ξημερώματα σήμερα στη Λευκωσία, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης της Αστυνομίας. Για διευκόλυνση των ανακρίσεων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση δύο πρόσωπα ηλικίας 42 και 43 ετών.

Συγκεκριμένα, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών που έφθασαν στην Αστυνομία, μέλη της δύναμης έθεσαν υπό παρακολούθηση την οικία του 42χρονου, στη Λευκωσία. Γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα, χθες βράδυ, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, τα μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έρευνα στην εν λόγω οικία, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια και αριθμός φυσιγγίων, ποσότητα κοκαΐνης, βάρους τριών γραμμαρίων περίπου, ποσότητα κάνναβης, βάρους 60 γραμμαρίων περίπου και χρηματικό ποσό, συνολικού ύψους €45,808.

Εντός της οικίας, πέραν του 42χρονου, εντοπίστηκε και ο 43χρονος. Οι δύο συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Στην όλη επιχείρηση συμμετείχαν μέλη της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας), του ΤΑΕ Λευκωσίας, του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού, του ΟΠΕ Λευκωσίας και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) και το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνούν την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X