ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πήρε €36.000 από πώληση οχήματος – Τον τσάκωσαν στο αεροδρόμιο

Χειροπέδες σε 40χρονο μετά από καταγγελία

Ανακοινώσεις

Στο αεροδρόμιο Λάρνακας, λίγο πριν την αναχώρηση του για χώρα του εξωτερικού, συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, άντρας ηλικίας 40 ετών, ύποπτος για διερευνώμενη υπόθεση απάτης και απόσπασης μεγάλου χρηματικού ποσού. Ο ύποπτος συνελήφθη λίγη ώρα μετά που η υπόθεση απάτης καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ενώ στην κατοχή του ανευρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.00 χθες το μεσημέρι, άντρας ηλικίας 30 ετών, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι, την περασμένη Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου, συμφώνησε να αγοράσει από τον 40χρονο ύποπτο, αυτοκίνητο, το οποίο ο ύποπτος εισήγαγε από χώρα της Ευρώπης. Για την αγορά του αυτοκινήτου, ο 30χρονος παραπονούμενος πλήρωσε στον ύποπτο το χρηματικό ποσό των 36 χιλιάδων ευρώ σε μετρητά.

Ο 30χρονος ωστόσο, ενημερώθηκε χθες από το Τμήμα Οδικών Μεταφορών ότι, το αυτοκίνητο που του πώλησε ο 40χρονος, δεν μπορούσε να εγγραφεί στην Κύπρο, αφού φέρεται να βρίσκεται υπό καθεστώς ενοικιαγοράς σε άλλη χώρα της Ευρώπης και προχώρησε σε καταγγελία στο ΤΑΕ Λεμεσού.

Λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα της Δευτέρας, ο 40χρονος μετέβηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας, μαζί με δεύτερο άντρα, ηλικίας 58 ετών, για να αναχωρήσουν με πτήση για το εξωτερικό. Στην κατοχή του, καθώς και στην κατοχή του 58χρονου, ανευρέθηκαν και κατακρατήθηκαν για σκοπούς διερεύνησης, τα χρηματικά ποσά των 24,400 ευρώ συνολικά, 2,020 δολαρίων Αμερικής, και 4,699 Ρουμανικών Λέου.

Ο 40χρονος ύποπτος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, ενώ ο 58χρονος ανακρίθηκε γραπτώς και στη συνέχεια αποδεσμεύτηκε, αφού δεν προέκυψαν στοιχεία εναντίον του.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X