ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εξαφανίστηκε 16χρονη - Διερευνούν απαγωγή οι Αρχές (pic)

Φωτογραφία και περιγραφή - Την έχετε δει;

Υπόθεση απαγωγής της πιο κάτω εικονιζόμενης 16χρονης διερευνά η Αστυνομία, μετά από καταγγελία που υποβλήθηκε το βράδυ χθες Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου, 2020. Η 16χρονη ονομάζεται ROMIA και το επίθετο της οικογένειάς της είναι Kumari. Αυτή περιγράφεται ως λευκή, κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.50εκ. περίπου, με καφέ μαλλιά μέχρι τους ώμους και καφέ μάτια. Κατά την αναχώρησή της από την κατοικία της φορούσε κόκκινη μπλούζα και ανοιχτόχρωμο μπλε τζιν παντελόνι.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, η 16χρονη Romia αναχώρησε από την κατοικία της στην Αγία Νάπα, γύρω στις 11.10 πριν το μεσημέρι χθες Πέμπτη, για να μεταβεί σε ιδιωτικό κολλέγιο με λεωφορείο της γραμμής Αγίας Νάπας – Σωτήρας. Λίγο μετά τις 1.45 χθες το μεσημέρι, η ίδια επικοινώνησε με την οικογένειά της και ανάφερε ότι θα επέστρεφε στο σπίτι τους με λεωφορείο. Έκτοτε αγνοείται, ενώ στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης από την Αστυνομία εγέρθηκαν υποψίες ότι η 16χρονη πιθανόν να έχει απαχθεί.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου στο τηλέφωνο 23-803040 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X