ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πήγε και έκλεψε ποδήλατο από οικία - Τον βρήκαν μετά από επιστημονική μαρτυρία

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου

ΚΥΠΕ

Νεαρός ηλικίας 26 ετών, υπήκοος τρίτης χώρας, συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας 2 Μαΐου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισόδου σε περιουσία, κλοπής, επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης και παράνομης παραμονής στη Δημοκρατία.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «ιδιοκτήτης κατοικίας στην Αραδίππου κατήγγειλε ότι στις 8 Δεκεμβρίου 2021, αντιλήφθηκε άγνωστο του άντρα να βρίσκεται στην αυλή της κατοικίας του και να κλέβει το ποδήλατό του, αξίας 350 ευρώ. Ο ιδιοκτήτης της οικίας προσπάθησε να σταματήσει τον ύποπτο, ο οποίος κατάφερε να διαφύγει, ωστόσο ο παραπονούμενος στην προσπάθεια του να ακινητοποιήσει τον ύποπτο υπέστη εκδορές στα χέρια».

Μέλη της Αστυνομίας «μετέβησαν στην κατοικία και διενήργησαν έρευνες και εξετάσεις και παρέλαβαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις. Με τις εξετάσεις που έγιναν στα τεκμήρια προέκυψε επιστημονική μαρτυρία εναντίον του 26χρονου υπόπτου, εναντίον του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Από τότε ο νεαρός καταζητείτο ενώ από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι είχε διακόψει τις σπουδές του στην Κύπρο και από τον Ιούλιο, 2021, παρέμενε παράνομα στη Δημοκρατία».

Ο 26χρονος «εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο μετά τις εννέα το βράδυ της Δευτέρας 2 Μαΐου από μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου και τέθηκε υπό κράτηση».

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι ο νεαρός παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, όπου και παραδέχθηκε τις εναντίον του κατηγορίες.

Το Δικαστήριο όρισε την Δευτέρα 16 Μαΐου ως ημερομηνία για ανάγνωση γεγονότων και επιβολή ποινής, ενώ μέχρι τότε διέταξε όπως ο 27χρονος παραμείνει υπό κράτηση.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση