ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πετούσε» με 130Km σε δρόμο – Αγνόησε σήμα της Αστυνομίας

Οι έλεγχοι της Αστυνομίας στην Πάφο

ΚΥΠΕ

Συντονισμένη επιχείρηση διενήργησαν το τελευταίο 24ωρο μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου για την πρόληψη των τροχαίων οδικών συγκρούσεων στο πλαίσιο της οποίας έγιναν 75 τροχαίες καταγγελίες, με τις περισσότερες να αφορούν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, από τους ελέγχους έγιναν 75 τροχαίες καταγγελίες εκ των οποίων οι 35 αφορούσαν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα, δύο αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης και μία οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Επίσης η Αστυνομία Πάφου εξετάζει υπόθεση οδήγησης με υπερβολική ταχύτητα, παράλειψη να σταματήσει σε σήμα αστυνομικού με στολή, εναντίον 33χρονου. Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, στις 7.12.22 και ώρα 19:20 στην Λεωφόρο Δημοκρατίας, ενώ διενεργούνταν έλεγχοι ταχύτητας οδηγός οχήματος έτρεχε 130 χιλιόμετρα αντί 50 που ήταν το επιτρεπόμενο όριο. Του έγινε σήμα να σταματήσει, παρέλειψε και διέφυγε. Εκ των υστέρων, αυτός εντοπίστηκε. Όπως διαφάνηκε πρόκειται για 33χρονο, ο οποίος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Οι έλεγχοι της Αστυνομίας θα συνεχιστούν και σε μεταγενέστερο στάδιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X