ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Peter Andre - Αποκάλυψε ότι είδε UFO στην Κύπρο

«Πείτε μας απατεώνες ή όπως θα ήθελα να σκεφτώ, ανοιχτομυαλος»!, ανέφερε ο P. Andre

24news team

Ο διάσημος τραγουδιστής, Peter Andre, που γεννήθηκε στην Αγγλία από Κύπριους γονείς, ισχυρίστηκε πως είδε ένα απίστευτο θέαμα με UFO στην Κύπρο.

Ο τραγουδιστής του «Mysterious Girl» πιστεύει στη ζωή σε άλλους πλανήτες, όχι μόνο γιατί είδε ο ίδιος έναν εξωγήινο, αλλά γνωρίζει πολλούς άλλους ανθρώπους που έχουν επίσης δει.

Στη στήλη του για το ‘’New! Magazine’’ έγραψε: «Πάντα πίστευα ότι τα UFO είναι αληθινά. Τα παιδιά και εγώ είχαμε μια απίστευτη θέα στην Κύπρο που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και τα αδέρφια μου Μάικλ, Κρις και Ντάνι έχουν δει πολλά.

Επίσης, η μάνατζερ μου, Κλερ είδε ένα UFO στο μέγεθος ενός γηπέδου ποδοσφαίρου, που ίσως γράψει γι' αυτό στο προσεχές βιβλίο της», σημειώνοντας πως πιστεύει ακράδαντα ότι υπάρχει ζωή εκεί έξω. 

Τα σχόλια του Peter ήρθαν αφού το μοντέλο Abbey Clancy, σύζυγός του πρώην γνωστού Άγγλου ποδοσφαιριστή, Peter Crouch, πείστηκε ότι την ακολουθούσαν τρία UFO.

Μιλώντας στο podcast της, «Therapy Crouch», είπε: «Δεν υπήρχε φυσικό έντονο φως πουθενά, ούτε τα φώτα του δρόμου είχαν ανάψει ακόμα και τα φώτα των αυτοκινήτων ήταν ελάχιστα... Και υπήρχε λευκό φως πάνω από το αυτοκίνητό μου. Αλλά δεν υπήρχε γυαλί, δεν θα μπορούσε να αντανακλάται από κανένα γυαλί για να δημιουργηθεί σαν εφέ... Έβρεχε, αλλά μερικές φορές, ξέρετε όταν η βροχή έχει κατασταλάξει, βλέπετε προφανώς ένα ουράνιο τόξο και το φως αντανακλάται. Δεν υπήρχε τίποτα που να επιτρέπει να συμβεί αυτό».

«Και είπα, "Σοφία, μπορείς να δεις φώτα;" Ερχόντουσαν κοντά και ταξίδευαν κατά μήκος του αυτοκινήτου και μετά πήγαν όλοι προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Και είχαν φύγει. Στο ορκίζομαι στο Θεό. Ήταν απλώς ένα στενόμακρο λευκό φως. Είναι αλήθεια. Αλλά δεν υπήρχε πουθενά να αντανακλάται τίποτα, ήταν μόνο αυτοκινητόδρομος και δέντρα, και πήγαν σε τρεις διαφορετικές κατευθύνσεις».

Η Abbey έκανε έκκληση στους ειδικούς που ακούν το podcast να έρθουν σε επαφή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση