ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θανατηφόρο το ατύχημα στην Λεμεσό - Σωλήνες έφυγαν από όχημα

Οι σωλήνες κατέληξαν πάνω σε ανυποψίαστο πολίτη

Από μεταλλικούς σωλήνες μήκους έξι μέτρων κτυπήθηκε το πρωί ο 49χρονος Βούλγαρος, Mitko Tanev Mitev, ο οποίος βρήκε ακαριαίο θάνατο ενώ οδηγούσε το φορτηγό όχημα της εταιρείας όπου εργαζόταν. Για την υπόθεση, που αφορά την πρόκληση θανάτου εξ αμελείας, συνελήφθη 55χρονος οδηγός διπλοκάμπινου.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 11 το πρωί στον δρόμο προς τη βιομηχανική περιοχή Αγίου Συλά, όταν μεταλλικές σωλήνες έφυγαν από το πίσω μέρος του διπλοκάμπινου οχήματος που τις μετέφερε, με αριθμό από αυτές να περνούν μέσα από το ανοικτό παράθυρο του φορτηγού που οδηγούσε ο 49χρονος, με συνοδηγό συνάδελφό του.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλης Μιχαήλ, «από τις προκαταρκτικές εξετάσεις «οι σωλήνες ήταν προσδεδεμένες, αλλά φαίνεται πως από την ταλάντευση και από το πρόχειρο δέσιμο που προφανώς θα είχαν, έφυγαν από το πίσω μέρος του διπλοκάμπινου, με αποτέλεσμα κάποιες από αυτές να κτυπήσουν τον άτυχο 45χρονο οδηγό του φορτηγού που ερχόταν εξ αντιθέτου, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα».

Ο άτυχος οδηγός, συνέχισε, πριν ξεψυχήσει στο τιμόνι πρόλαβε να ελαττώσει ταχύτητα και να σταματήσει το φορτηγό στην άκρη του δρόμου.

Ο κ. Μιχαήλ σημείωσε ότι απαγορεύεται η μεταφορά των μεγάλου μήκους σωλήνων από το διπλοκάμπινο όχημα, ο οδηγός του οποίου συνελήφθη σε σχέση με υπόθεση πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας.

Εκτός από το φορτηγό, σωλήνες κτύπησαν και δεύτερο όχημα, προκαλώντας μόνο υλικές ζημιές.

Σύλληψη του οδηγού:

Στη σύλληψη του 55χρονου οδηγού, από την επαρχία Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης προχώρησε σήμερα το απόγευμα η Αστυνομία.

Εναντίον του 55χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμά σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη γύρω στις 6:30 το απόγευμα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων και τέθηκε υπό κράτηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X