ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επτά συλλήψεις για τα έκτροπα στο μνημόσυνο του Γρίβα

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται

24news team

Σε επτά συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία σχετικά με τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν το πρωί της Κυριακής (22/01) στο μνημόσυνο του Γεώργιου Γρίβα Διγενή στη Λεμεσό. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, επτά άντρες ηλικίας, 37, 20, 21, 20, 29,19 και 23 ετών, συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Την ίδια ώρα η Αστυνομία συνεχίζει να καταζητεί ένα πρόσωπο, εναντίον του οποίου εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, ενώ σε μια προσπάθεια εντοπισμού των στοιχείων άλλων προσώπων που φαίνεται να έχουν εμπλοκή στα επεισόδια, έχει δοθεί στη δημοσιότητα αριθμός σχετικών φωτογραφιών.

Υπενθυμίζεται πως οπαδοί του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα συγκρούστηκαν μεταξύ τους ανταλλάσσοντας διάφορα αντικείμενα.

Με το που έφθασαν οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε ένταση, διαπληκτισμός και πετροπόλεμος ενώ στο σημείο βρισκόταν αστυνομική δύναμη, η οποία προσπαθούσε να επιβάλει την τάξη.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της αστυνομίας Λεμεσού, από τα επεισόδια αυτά τραυματίστηκαν έξι αστυνομικοί και δύο πολίτες και προκλήθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητα, περιπολικά και αστυνομικές μοτοσικλέτες. Όπως είπε στην περιοχή εντοπίστηκαν βόμβες μολότοφ, πέτρες, ρόπαλα και άλλα αντικείμενα. Το ύψος των ζημιών δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Βίντεο από τις συμπλοκές

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση