ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πέντε οι συλλήψεις για τον εμπρησμό του περιπολικού

Χειροπέδες σε άλλους δύο νεαρούς

Σε άλλες δύο συλλήψεις προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αστυνομικού οχήματος, που διαπράχθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, στη Λεμεσό.

Πρόκειται για δύο άνδρες, ηλικίας 20 και 25 ετών, εναντίον των οποίων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, στη βάσει μαρτυρίας που προέκυψε εναντίον τους κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Ο εμπρησμός του αστυνομικού οχήματος διαπράχθηκε γύρω στις 11.30 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, μηχανοκίνητο περίπολο της Αστυνομίας, είχε εντοπίσει αριθμό ελαστικών να καίγονται στη μέση δρόμου στη Λεμεσό. Τα μέλη της Αστυνομίας στάθμευσαν το αστυνομικό όχημα και ενώ ασχολούνταν με την παροχή διευκολύνσεων στη διακίνηση πεζών και οχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο, δέχθηκαν επίθεση από περίπου 50 άγνωστα πρόσωπα. Οι άγνωστοι έριξαν εναντίον των αστυνομικών πέτρες, κροτίδες και βόμβες μολότοφ, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά στο περιπολικό.

Με τις δύο νέες συλλήψεις, ο συνολικός αριθμός των συλλήψεων σχετικά με την πιο πάνω υπόθεση, ανήλθε στους πέντε, αφού τις προηγούμενες μέρες είχαν συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων δύο 17χρονοι και ένας 16χρονος.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση