ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παροξυσμός με El Diablo: «Κυρίες και κύριοι… έχουμε νικητή»

Μέχρι και το Netflix μας στηρίζει!!!

24news team

Έβαλε… fuego στη σκηνή του Ρότερνταμ το βράδυ της Τρίτης (18/5) η Έλενα Τσαγκρινού με το «El Diablo». Το τραγούδι και η εμφάνιση της Κύπρου ξεχώρισαν ανάμεσα στις υπόλοιπες αποστολές και πολλοί είναι αυτοί που πλέον θεωρούν πως ήρθε η ώρα της Κύπρου να κερδίσει τον διαγωνισμό. 

Η Κύπρος πέρασε από τον ημιτελικό και πλέον η Έλενα ετοιμάζεται να δώσει τον καλύτερό της εαυτό το βράδυ του Σαββάτου στον μεγάλο τελικό. Πάντως, όπως θα δείτε η εμφάνιση της Κύπρου έχει ήδη ξεπεράσει τις 550 χιλιάδες προβολές στο YouTube μέχρι το πρωί της Τετάρτης (19/5) και βρίσκεται στο νούμερο 1 στις τάσεις, ενώ για παράδειγμα το τραγούδι της Μάλτας, ενός εκ των φαβορί, έχει φτάσει μόλις τις 200 χιλιάδες και κάτι, την ίδια ώρα. Το τραγούδι που έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες προβολές μέχρι τώρα, είναι αυτό της Ρωσίας που έχει φτάσει ήδη το 1 εκατ. views. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μέχρι και το Netflix μέσω ανάρτησής του στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, στηρίζει την αποστολή της Κύπρου στην φετινή Eurovision.

Η Έλενα αφότου κατέβηκε από τη σκηνή καταχειροκροτούμενη μετά το τέλος της ερμηνείας της και αφού η Eurovision «ανέβασε» στο επίσημο κανάλι της στο YouTube το σόου που πρόσφερε η κυπριακή αποστολή, όπως διαπιστώνεται, προκλήθηκε… παροξυσμός μεταξύ των fans. Τα χιλιάδες σχόλια από όλο τον κόσμο κατά συντριπτική πλειοψηφία, αν όχι όλα, είναι πολύ θετικά και θεωρούν ήδη την Κύπρο, νικήτρια του διαγωνισμού. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X