ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παραολυμπιακό Πανόραμα - 3 Δεκεμβρίου

Δελτίο Τύπου

Η Κυπριακή Εθνική Παραολυμπιακή Επιτροπή διοργανώνει για πρώτη φορά, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 10:00 π.μ. εκδήλωση με τίτλο Παραολυμπιακό Πανόραμα στο Αθλητικό Κέντρο Σπύρος Κυπριανού στην Λεμεσό με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με αναπηρία.
Σκοπός της, να προάγει την κοινωνική ευαισθησία, την ενημέρωση και κινητοποίση του Κυπριακού κοινού για Παραολυμπιακά αθλήματα και τους Παραθλητές.

Ένα πραγματικό πανόραμα αφού σε αυτό θα υπάρχει και η πολιτιστική πλευρά με την συμμετοχή σπουδαίων συγκροτημάτων της πόλης. Θα δώσουν το παρόν τους :

• Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Μέσα Γειτονιάς
• Η Παιδική Χορωδία «Διάσταση»
• Οι εφηβικές ομάδες των χορευτικών παραδοσιακών ομάδων «Διόνυσος» και του «Λαογραφικού Ομίλου Λεμεσού»
Το κλειστό στάδιο Σπύρος Κυπριανού θα διαμορφωθεί με τον καταλληλότερο τρόπο ώστε να δεχθεί αυτήν την μεγάλη γιορτή.

Η Κυπριακή Εθνική Παραολυμπιακή Επιτροπή προσκαλεί το κοινό της Κύπρου να δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για αυτούς τους πραγματικούς μαχητές της ζωής, oι οποίοι πάρα πολλές φορές μας έκαναν περήφανους με τα κατορθώματα τους σε διεθνές επίπεδο.
Η είσοδος στον χώρο της εκδήλωσης είναι ελεύθερη. Μια μεγάλη ευκαιρία να γνωρίσουμε και τί πραγματικά σημαίνει Παραολυμπιακά Αγωνίσματα.

Θεσμικοί χορηγοί της Κυπριακής Εθνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής είναι ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού και ο ΟΠΑΠ Κύπρου

Χορηγοί ΤΟΥΟΤΑ - Χαραλαμπίδης Κρίστης -

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΣΠΟΡ FM 95

Για περισσότερες πληροφορίες 22 44 98 44

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού και Νεολαίας, κ Πρόδρομου Προδρόμου

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση