ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παραδίδεται το πόρισμα για τις καταγγελίες Αριστοτέλους

Θα αποφασίσει ο Γενικός Εισαγγελέας αν προκύπτουν αδικήματα

24news team

Σήμερα αναμένεται η παράδοση του πορίσματος του ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή, Αχιλλέα Αιμιλιανίδη, ο οποίος διορίστηκε για να διερευνήσει τις καταγγελίες της Διευθύντριας των Κεντρικών Φυλακών, Άννας Αριστοτέλους, σε βάρος του Διοικητή της ΥΚΑΝ, Μιχάλη Κατσουνωτού.

Ο κος. Αιμιλιανίδης θα παραδώσει το πόρισμα στον Γενικό Εισαγγελέα, ο οποίος θα εξετάσει κατά πόσο προκύπτουν ή όχι ποινικά αδικήματα.

Σημειώνεται πως σήμερα εκπνέει και το χρονοδιάγραμμα της διαθεσιμότητας του Διοικητή της ΥΚΑΝ, με την Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Στέφη Δράκου, να αναμένεται να αποφασίσει ανάλογα με το πόρισμα αν θα επιστρέψει ή όχι στα καθήκοντά του.

Θυμίζουμε πως ο ανώτερος αξιωματικός, σύμφωνα τα όσα κατήγγειλε η Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών ζητούσε επίμονα από βαρυποινίτη να βρει στοιχεία και βίντεο για την προσωπική της ζωή με σκοπό να την καταστρέψει.

Σε δηλώσεις της η κα. Αριστοτέλους είχε αναφέρει: «Ο συγκεκριμένος αξιωματικός είχε έννοια για την προσωπική μου ζωή και αυτό φαίνεται από τα μηνύματα που ζητούσε επίμονα βίντεο ή δίνοντας οδηγίες στον βαρυποινίτη να βιαστεί να βρει βίντεο από την προσωπική μου ζωή γιατί άκουσε πως θα πάω σε άλλη θέση».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση