ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πάντα είχε την έγνοια μας» - Το προφίλ του Κύπριου πιλότου που έφυγε τόσο άδικα

Ο άτυχος πιλότος είχε επιστρέψει πρόσφατα από το εξωτερικό

«Ήταν ένας εξαίρετος, ένας γλυκύτατος άνθρωπος». Με αυτά τα λόγια και έναν κόμπο στο λαιμό, χαρακτηρίζει στο 24news, τον 58χρονο Κύπριο πιλότο που έχασε τη μάχη με τη ζωή αφότου νόσησε από κορωνοϊό, πρόσωπο το οποίο εργάστηκε ως αεροσυνοδός στο πλευρό του.

«Εργαστήκαμε μαζί για 25 ολόκληρα χρόνια στις Κυπριακές Αερογραμμές. Ήταν άψογος επαγγελματίας, άνθρωπος έξω καρδιά. Τιμούσε τη γυναίκα και φρόντιζε το πλήρωμα του. Πάντοτε είχε την έγνοια  μας», αναφέρει η αεροσυνοδός. 


Live: Τρεις νεκροί από τον «αόρατο εχθρό» - Στα 124 τα κρούσματα


Ο 58χρονος είχε αναγκαστεί έπειτα από το κλείσιμο των Κυπριακών Αερογραμμών να εργαστεί στο εξωτερικό.  Ήταν άνθρωπος δραστήριος και λάτρευε το σκι. «Όποτε με έβλεπε μου έλεγε ότι θα έπρεπε να μου μάθει να κάνω σκι. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε...»

«Ήταν άψογος επαγγελματίας, άνθρωπος έξω καρδιά»

Ο άτυχος πιλότος είχε επιστρέψει πρόσφατα από το εξωτερικό όπου είχε περάσει από τις συνήθεις πρακτικές εξετάσεις που πραγματοποιούνται κάθε έξι μήνες για ανανέωση της άδειας του επαγγέλματος. Έπειτα από μερικές ημέρες είχε νιώσει αδιαθεσία. Πήρε τηλέφωνο στην γραμμή που δόθηκε από τους αρμοδίους καθώς παρουσίαζε ύποπτα συμπτώματα. 

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, είχε ελεύθερο ιστορικό, δηλαδή δεν έπασχε από άλλα νοσήματα και δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Ο άτυχος άνδρας νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας όπου είχε μεταφερθεί από το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου καθώς είχε παρουσιάσει επιπλοκές στην υγεία του. Όπως πληροφορούμαστε υπέκυψε έπειτα από έμφραγμα το οποίο υπέστη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X